1.5.2011

KesäkotielämääLainaan muutamia sisustuskirjoja kirjastosta uudestaan ja uudestaan; yksi ikisuosikeistani on Ullamaija Hännisen "Kauhalla ja vasaralla" -kirja, jota pidän osasyyllisenä vihreän talon hankkimiseenkin. Kesän kynnyksellä tartun usein tähän: Dorrit Elmquistin "Kesäkotielämää". Taas se lähti kirjastosta mukaan ja tuli ties kuinka monennen kerran silkkitäkillä maaten selatuksi. Miltei yhtä ahkerasti tapitin rautakauppareissulla löytämääni Kekkilän kesälehdykkää, onpahan vain viljelylootat ja vihervajat laitettu sen sivuille houkuttaviksi!

I borrowed one of my favourite decor books from the library again;it´s about danish summer cottages and written by Dorrit Elmquist.


11 kommenttia :

Vekarus kirjoitti...

Me kävimme vihervajoja ihan ihka elävinäkin ihastelemassa, mies vain ei lämmennyt ajatukselle.

Mies ei myöskään lämmennyt Ikean metallituoleille. Sanoo, että ruostuvat kuitenkin. Tiedätkö, että ruostuvatko ja kuinka pian jos ruostuvat?

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Annika kirjoitti...

Vekarus, en tiedä Ikean tuolien ruostumisesta. Itseasiassa ajattelin niitä ostaessani että ruostuminen on väistämätöntä ja sitten tuoleista tulee vielä hienommat :D Mukavaa viikkoa sinnekin!

Rillirousku kirjoitti...

Kauhalla ja vasaralla on minunkin kesämökkihaaveraamattuni. Sitä kirjaa ei aika syö. Ja jos syökin, niin se vain lisää fiilistä. Vielä joskus meilläkin on mökki, jossa sirittää sininen mökkitapetti Ullamaijan ja Annikan tyyliin.

kanelimaa kirjoitti...

Joo ei oo Kekkilä taas tehnyt helpoksi tätä elämää tänäkään keväänä. Uh, mitä ihanuuksia sieltä puskee.

ElliS kirjoitti...

Kiitos kesämähnän ohjeesta! Se oli taivaallisen hyvää ja siitä tulee varmasti meidän vakioruoka kesän grilli-iltoihin.

Kauhalla ja vasaralla löytyy muuten minunkin kirjahyllystäni. Ihana kirja!

SarP kirjoitti...

Kiitos kirjavinkistä, jotenkin mulla on mennyt tuo kirja ohi. Nyt se on pakko hankkia. Kesäkotielämää löytyy kirjahyllystäni ja maistuu varsinkin mustimman talven aikaan.
Kekkilän kesäopas on odotettu kevään merkki, aina niin raikas. Ihanaa että Kekkilän sivuilta voi lukea myös edellisvuosienkin oppaat.

Vekarus kirjoitti...

Kiitos! Mies ei taida kuitenkaan lämmetä ajatukselle, että ne paranisivat vanhetessaan :-)

Kotivalo kirjoitti...

Kesäkotielämää oli sitten taas minun haaveni mökin sisustamisesta. Sitä selailen vieläkin useasti, ja mitä lähemmäs kesää mennään, tahti kiihtyy = ) Kiva juttu Divaanissa!

Kotivalo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Menthe Blanche kirjoitti...

This book looks really good. I like decor books and especially the Scandinavian decor and design books.

Mira kirjoitti...

menimpä tilaamaan kekkilän lehdykän ;) kiitti vinkistä!