29.5.2011

Vaeltava lamppu


Alakerran makuuhuoneeseen tarvittiin valoa öiseen lueskeluun. Tykästyin kovasti Ikean Barometer-jalkalamppuun ja ostaa töräytin sen sillä ajatuksella että jos se ei käy tapettiin, kuskaan sen johonkin toiseen huoneeseen tai vaikka kaupunkiin. No eihän se tähän kammariin jäänyt, vaan löysi sijan toistaiseksi yläkerrasta. Saapa nähdä jatkuuko vaellus. Kiuruhuone on edelleen lamppua vailla.

Really really like the Ikea Barometer lamp and bought one in chrome color. Don´t know where to place it yet – it didn´t stay in this room with the blue wallpapers.
.

6 kommenttia :

Johanna Rintanen kirjoitti...

Voi kuinka rakastankaan tuota Kiurujen yö tapettia. Mummilassamme on myös makuhuoneessa tuota ja siitä tulee niin unten sinimaat mieleen. Laventelisikin näyttävät olevan hyvillä aluilla. Kylvitkö ne siis siemenistä?

Unknown kirjoitti...

Tuo väri kiurujen yöstä on se kaikkein lumoavin! Itse olen suunnitellut kiuruja punaisena tai puna-mustana meille uuteen kotiin (koska sopii paremmin jo olemassa oleviin juttuihin), mutta ehdottomasti tuossa teillä olevassa tapetissa on "sitä jotain".

Barometer on hauskasti vanhan oloinen. Mulla tuo on pöytälamppu versiona, ja itse asiassa on hippasen epäkäytännöllinen valon suuntaamisen suhteen. Jalkalamppuna voisi toimia paremmin?!

Jonna kirjoitti...

Tuo on hyvä lamppu. Meillä on ollut sama jo monta vuotta. Ja vaeltanut on sekin, aina on kuitenkin käyttökohde löytynyt.

Minna kirjoitti...

Kaunis kuva.

ei löydy kirjoitti...

Hiphei, sait juuri uuden lukijan. :)

Kiurujen yö- tapetti on <3

Kauniita päiviä kirjoitti...

Minäki tykkään tuosta tapetista!