4.10.2008

Kilipailu!Haltuuni ajelehti tällainen Snö of Swedenin turkoosi kaulakoru, ajattelin arpoa sen yhdelle tähän kirjoitukseen kommentoineista. Jätä kommentti vaikkapa siitä, minkämoisia juttuja mieluiten tässä blogissa soisit julkaistavan tai kerro mikä sisustusblogeissa yleisestiottaen on kiinnostavinta. Arvon korun tasan viikon päästä ja lähetän voittajalle; muistathan laittaa nimimerkiksesi jonkun muun kuin "anonyymi" jotta arvonta onnistuu!

31 kommenttia :

 1. Blogisi on ihana! Kiertelen sisustusblogeissa hakemassa inspiraatiota, jos ei muuhun niin ainakin siivoukseen ;D

  VastaaPoista
 2. Tykkäilen blogistasi kovasti. Ja kaikki sisustusjutut kiinnostavat.

  VastaaPoista
 3. Seuraan, miten kokonaisuus vähitellen hahmottuu. Ihana tilanne, että voi harkitusti sisustaa esine kerrallaan hankkimaansa tilaa eikä tarvitse välittää siitä, ettei kaikki ole heti yhtä toimivaa kuin arkikodissa!

  Olisi hauska nähdä vielä enemmän valokuvia, myös pihapiiristä.

  VastaaPoista
 4. Hei, pidän blogeissa vaihtoehtoisista tavasta sisustaa. Kirpputorit, tuunaus ja persoonallinen ote. Vaaleat "maalaisromattiset" kodit ovat kauniita, mutta niitä on samalla kaavalla useassa blogissa. Oma linja oli mikä tahansa kiinnostaa.

  VastaaPoista
 5. Parasta blogissasi on kirpputorilöydöt!Aina mukava seurata,että mitä olet löytänyt !

  VastaaPoista
 6. Sisustusblogeissa parasta on keräilemällä tehdyt kokonaisuudet, erilaiset tavat yhdistellä kauniita värejä ja se inspiraatio. Kun vain olisi joskus itsellä aikaa toteuttaa omia visioitaan..:) Tässä blogissa on yksinkertaisen kauniita kuvia ja asioita.

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia, hienoja sisustuksia, kirpparilöytöjä... eli jatka samaa rataa! Olisi mukava kuulla myös vähän tarkempia vinkkejä, esim. miten teitte lautalattian itse. Se kun on meilläkin varmaan kohta edessä, jos kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista
 8. Nuo kirpparilöydöt mullakin kiinnostavat. Tykkään kyllä kaikista jutuista, mitä olet kirjoittanut.

  VastaaPoista
 9. Blogiasi olen seurannut jo tovin ja aina kun blogilista ilmoittaa, että olet postannut, innoissani odotan, että mitä olet tällä kertaa taloosi haalinut tai mitä olet rempannut. Blogisi on ennenkaikkea inspiraationlähde eräänä päivänä puutalon hankkivalle :)

  VastaaPoista
 10. Halvalla hienoa eli tuunaus- ja kirpparijutut ovat kivoja. Kuvat "aidoista" sisustuksista ovat kiinnostavia. Myös säilytysratkaisut ja muuta käytönnön vinkit plussaa.

  VastaaPoista
 11. Sisustusblogeissa ylipäänsä kiinnostavinta on päästä kurkkimaan muiden ihmisten ihania sisustuksia ja saamaan niistä itsellekin loistavia ideoita, sisustusfriikki kun on :)

  Blogiisi tutustuin vasta vähän aikaa sitten, mutta se on jo vienyt sydämen. Kirppislöydyt ja huolettoman rento vihreän talon tyyli ihastuttaa kovin!

  VastaaPoista
 12. Hei,
  Minustakin kaikki erilaiset kirpputorilöydöt tai muilta saadut aarteet ovat ihania. Sinulla tuntuu olevan hyvä maku ja silmää sisustukselle. Blogiasi on mukava ihastella (:

  VastaaPoista
 13. Snö:t on ihania. :)

  Olisi kiva lukea juttua huoneiden kokonaisilmeestä ja nähdä kuvia tietty. Myös siitä, että miten sama huone voi näyttää erilaiselta päivällä ja illalla, voisi tehdä kuvasarjan.

  VastaaPoista
 14. Sisustusblogeissa on hauskinta katsoa muiden ideoita, löytöjä, aarteita ja kaiken kaikkiaan itä iloa ja onnen tunnetta, minkä jokin kaunis esine, asetelma tai tunnelma saa aikaan. Se välittyy näytön läpi kuin lukijalle.

  Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 15. Itsekin vanhaa rintamamiestaloa remontoivana tykkään kurkistella toisten samanmoisiin, ja muunkinlaisiin koteihin. Ideoita ja inspiraatiota etsimässä. :)

  VastaaPoista
 16. Blogisi on hyvä tälläisenään. Oikeastaan kaikenmoiset sisustukseen liittyvät jutut käyvät. Mitä monipuolisempaa, sen parempi.

  VastaaPoista
 17. Itseasiassa en juuri lue sisustusblogeja. Viimeisen vuoden aikana olen lähinnä asunut vanhempieni ja kavereideni nurkissa. Omat ihanat tavarani ovat pahvilaatikoissa ja olen tietoisesti vältellyt kirppareita, ikeaa ja muita sisustusliikkeitä.

  Vihreä talo on kuitenkin koukuttanut minut ihan täysin. Tunnelmalliset kuvat, ihanat astiat ja kalusteet, uskomattomat kirpparilöydöt.. Kaikki toimii. Blogisi on siis mielestäni todella hyvä nykyisellään, tosin kuvia nyt ei ole koskaan liikaa :)

  Ehkä sitten (kymmenien) vuosien päästä, jos hyvin käy, saatan itsekkin omistaa avaimet omaan vihreään talooni, jota sitten laittelen. Ja sen tyyliä viitoittaa eräs vanha, vanha sisustusblogi...

  VastaaPoista
 18. Kaikki sisustukseen liittyvä kiinnostaa varsinkin nyt kun olisi oma koti etsinnässä:)

  VastaaPoista
 19. Katson aina ensin kuvat, luen sitten tekstin. Sisustusblogeissa voi ihastella muiden kekseliäisyyttä ja intoa. Itsekin joskus innostuu tekemään jotain; yleensä miten joku on keksinyt tehdä jostain vanhasta uutta. Siinä samalla oppii muiden tekemisistä ja mahd. virheistä, ei itse tarvi hakata päätään enää samaan puuhun. ;-)

  VastaaPoista
 20. Minua kiinostavat juuri tämänkaltaiset blogit. Nimenomaan persoonallinen ote, vaihtoehtoiset tavat sekä toteuttaa että löytää kotiin esineitä. Tietenkin remontit, sisustaminen ja tapa elää ovat asioita, joita minä nautin välipaloikseni sisustusjne. blogeista.

  VastaaPoista
 21. sisutusblogeissa on ehdottomasti parasta se, että niistä saa hurjan hyviä ideoita! :D

  VastaaPoista
 22. Rrrakastan minäkin blogiasi! Pidän kuvista, nokkeluudesta, persoonallisista ratkaisuista sekä löydöistä. Oi, etenkin löydöistä! Tunnustan myös sen, että samalla tyydyttyy tietty tirkistelynhalu - meillä kun ei televisiota (tai siis digiboksia) ole. :)

  VastaaPoista
 23. Kirpparilöydöt ja kuvat sisustuksestasi ovat herkkua :) Mahdottoman mukava blogi! Ja olen myös hippusen kateellinen ihanasta vihreästä talostasi...

  VastaaPoista
 24. Juttusi ovat mielenkiintoisia
  ja hyviä näin!

  VastaaPoista
 25. sanon myös että blogisi on täydellinen näin ja kivoja löytöjä oletkin löytänyt Suomesta! Sisustusmakusi käy aika lailla ns. nappiin oman makuni kanssa, kuvat & ideat loistavia ja nimesi on mitä erinomaisin ;-) - omaa vanhaa taloa etsiskellessä ja haaveillessa-

  VastaaPoista
 26. löysin blogisi juuri,haemme itse juuri rmtaloa kodiksi :).Mielenkiinnolla jatkan lukemista...
  pirjo

  VastaaPoista
 27. Löysin blogiisi ensi kertaa. Vikuttaa oikein mukavalta. Ja kiva nähdä kaikenlaisia sisustus juttuja mitä muut tekee.

  VastaaPoista
 28. Eksyin blogiisi ihan sattumalta, kun etsin hakukoneella Marimekon Tantsu-kangasta, joka on myös minun mielestäni Marimekon yksi kauneimmista kankaista. Jumituin lukemaan juttujasi ja katselemaan ihania kuviasi - esteettisyys viehättää minua!

  VastaaPoista
 29. Olen jäänyt välittömästi koukkuun blogiisi. Ihanaa nähdä tarkalla vainullai tehtyjä aarrelöytöjä. Sisustusblogeja en vielä juurikan seuraa, mutta arvelen niiden olevan oiva keino tyydyttää esteettinen janoni, joka nyt tyydyttyy mm. hintavia, kiiltäväpaperisia lehtiä ostelemalla. kiitos, että tarjoat tämän edullisemman ja - ah - niin usein ilmestyvän nautinnon! ;)

  Nähdään...

  VastaaPoista
 30. Yksinkertaisesti tykkään 'logistasi'.

  VastaaPoista
 31. Ihan parasta blogeissa on inspiroitua muiden innostumisista! Kauniit kuvat ovat nannaa ajoittain riekaleisille hermoille ja omatkin suunnitelmat saavat vauhtia.

  VastaaPoista