19.10.2008

Pikkueteinen

Keittiön ja varsinaisen eteisen väliin jää pieni, pimeä turhake-eteinen jolle ei tuntunut löytyvän mitään käyttöä ja tarkoitusta. Siellä ei ole tarpeen roikottaa vaatteitakaan, koskapa isossa eteisessä on tilava naulakko. Sisustusongelma ratkesi itsestään kun laskimme käsistämme pakettiautosta purettavaa tavarakuormaa. Mies tälläsi pikkueteiseen kaupungista tuodun taulun, minä nostin hattuhyllyn päälle Ikean korit - ja nyt pieni välitila näyttääkin oikein hyvältä.

4 kommenttia :

Jutta kirjoitti...

Taulu sointuu tosi kivasti yhteen lattian, vaaleanpunaisen tuolin ja verhojen kanssa. Ihan kuin olisit suunnitellut keittiön värimaailman ihan sitä silmälläpitäen :)

Junika kirjoitti...

Kaunista! Vielä naulakkoon kauniiseen henkariin roikkumaan jokin erityinen neule tai mekko tai takki tai vaikka laukkukokoelma.....

Riitta kirjoitti...

Aijai, rivi aivan käyttämättömiä koukkuja. Meillä niissä olisi pian oikea tavaroiden vyöry. Teilläkö minimalismi toimii myös pitempiaikaisena ratkaisuna?

Lakkeja, laukkuja, koruja ... heti tuli mieleen kaikenlaista, mikä tuohon ehkä sopisi. Vaikka onkin tyylikäs tyhjänä tuo naulakko :-)

Annika kirjoitti...

Saaps nähdä miten kauan minimalismi naulakossa säilyy. Tuskinpa mahdottoman pitkään, mikäli romua virtaa talon ovesta sisään entiseen tahtiin.

Ja nyt kun puhuitte laukuista ja takeista ja mekoista ja koruista, alkoivat sormeni syyhytä ja silmäni kiilua :)