21.10.2008

Kaikenlaista kangasta


Takavuosian hankin Marimekosta metrin sitä ja metrin tätä tarkoituksenani jonakin päivänä sisustaa niillä kesämökkiä. Marikuosit ovat minusta parhaimmillaan ronskisti keskenään yhdisteltyinä, kirkasta väriä kirkkaan kyljessä. Näillä saisi uudistettua ruususalongin (=alakerran ruusutapettiseinäisen makuuhuoneen) hyvin, seinät vaatisivat sitten tosin valkoisen maalin päälleen. Ja ehkä johonkin seinään palanen tätä...

Olen himoinnut seinilleni Kaipiaisen Kiurujen yötä teiniplikasta asti, vuosien varrella välillä kyllästynyt ja sitten taas uudelleen lämmennyt. Nyt voisi olla taas sen aika. Kuva tapettifirma Pihlgren & Ritolan nettisivuilta.

Ja kuvista puheenollen olen ladannut Picasa -kuvakiintiöni miltei täyteen, nyt täytyisi keksiä keino millä raivata lisätilaa. En millään kehtaisi käsitellä kaikkia blogin kuvia pienemmiksi ja ladata bloggeriin uudestaan, voikohan tuota ongelmaa kiertää jotenkin muuten kuin ostamalla maksullista lisätilaa?

2 kommenttia :

  1. Kiva blogi sulla! Perusta uusi picasa toisella nimellä...näin minä aion tehdä,kun tulee täyteen...

    VastaaPoista
  2. Minä siirryin picasan täytyttyä käyttämään photobucketia, sillä kahden picasan käytössä samalta koneelta tuli minulle vaikeuksia - Isännyyden nimissä on toinen varasto kyllä.

    VastaaPoista