21.1.2019

Raksapäivitys: levytyksiäTalolla levytetään jo seiniä. Sehän tarkoittaa sitä että sähkötyöt ja ilmastointihommatkin ovat valmiit. Seinien valmistuttua levytetään vielä katot. Levytysten valmistuttua pääsemme sisällä jo joidenkin pintojen kimppuun. Betonilattian pitää vielä antaa kuivua eikä lattioita voi vielä hetkeen alkaa työstää, malttia siis joiltakin osin vielä tarvitaan.

Talolla oli ihana työn touhu ja sekamelska kun otin näitä kuvia. Töitään vauhdilla tekevät ammattilaiset rajautuivat kuvien ulkopuolelle, eikä kaiuttimesta raikuva poppikaan välity näistä fotoista.

Olohuoneen fiiliksen hahmottaa jo vaikka kattojen levyt vielä puuttuvatkin. Valo on toki pehmeämpi kuin sitten ihan valmiina - ikkunoiden edessä on vielä suojakankaat jotka poistetaan todennäköisesti vasta sitten kun seinien tasoitukset ja maalaukset valmistuvat.


Keittiönurkka, olohuonetta vastapäätä. Olen muuten laittanut kyökinkin jo tilaukseen, kirjoittelenpa siitä pian lisää.Odottelen vesi kielellä että levytystyöt etenevät yläkerran kylpyhuoneeseen asti. Sitten otan vimoset mitat ja tilailen kylppärikalusteet, saunan lasiseinän ja kylpyammeen. Ah, kylpyammeen.


Näkymä vierashuoneeseen yläkerran käytävältä. Tuolta puuttuivat vielä levyt myös (ja yksi seinäkin), mutta kaikki ekovillaeristeet olivat muuten seinissä paikallaan. Koko yläkerrassa oli ihanan hyssyä kun nuo eristepinnat imivät kaikki äänet.


Ja näkymä toiseen suuntaan vielä, vierashuoneen ovelta aulan läpi kylppäriin päin.

Nyt aletaan edetä kovaa tahtia kohti valmista. Tiedossa siis lähiaikoina paljon juttua talon pintamateriaalivalinnoista, kiintokalusteista ja niin edelleen. Jokohan tässä uskaltaisi alkaa arvioida muuttoajankohtaa?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti