25.1.2019

Raksapäivitys: katotkin levytetty


Seisoin eilen talon olohuoneessa ja sisällä kupli. Alkaa näyttää jo hitokseen hienolta. Tuntuu NIIN mahtavalta ja ehkä vieläkin vähän uskomattomalta että muutamme tähän omaan taloon vielä tänä keväänä.

Sisäkatotkin on nyt levytetty ja pääsemme ilmeisesti jo ensi viikolla aloittamaan tasoitus- ja maalaustyöt. Kaakeloijakin meinaa aloittaa kylppäreiden ensimmäisiä työvaiheita aivan lähiaikoina.  Olen ahkeroinut hankintoja; tilannut portaikon ja viilaillut viimeisiä päätöksiä kylppärikalusteiden suhteen. Seuraavaksi tarttis tilata parketti jotta sen toimitus osuu sopivasti seinien ja kattojen tasoitus- ja maalaustöiden valmistumiseen.

Vielä päättämättä: väliovet ja niiden kahvat. Kylppäreiden kattojen ja portaikon seinien paneelit. Saunan lauteiden malli ja materiaali. Sisäseinien sävyt, mitä vaihtoehtoja lähdetään koemaalaamaan. Etsinnässä on harmonisia ja rauhallisia, murrettuja värejä jotka tekisivät talosta kotoisan tunnelmallisen - ei valkoista muualle kuin kattoon. Ja pitäisipä puuttuvia huonekalujakin alkaa pian toden teolla katsastaa.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti