29.1.2019

Raksapäivitys: yläkertakin kokonaan levytetty


Muutama nurkka talon yläkerrasta, joka on nyt sekin kokonaisuudessaan levytetty. Tämä on yksi suosikkinäkymistäni talossa (niitä on monta), vierashuoneen ovelta yläkerran aulan suuntaan ja kylppärin ovelle. 


Yläkerran aulassa on iso ja korkea ikkuna josta tulee ihanasti valoa. Hoksasimme että se toimii myös yövalona - talon vieressä on sopivasti katulamppu josta lankeaa ilta- ja yöaikaan aulaan kiva lämmin kajo.


Aulanäkymä kylppärin ovelta takapihan suuntaan. Suoraan edessä vaatehuone, vasemmalla ensin etualalla pieni kodinhoitohuone ja sen takana päämakuuhuone. Perällä oikealla pikkumussukalle varattu huone, suurin talon makuuhuoneista.

Talon valmistumisen alkaessa jo häämöttää alkaa myös ankara epäilys nostaa päätään: onko tullut nyt varmasti suunniteltua sisustuksen suhteen kaikki hyvin ja valittua pintamateriaalit parhain päin? Nyt kun materiaalitoimituksia alkaa kohta pikkuhiljaa saapua raksalle, nousee samaa tahtia pieni hiki kämmeniin. Tämä kuulunee kuitenkin kaikenlaiseen suunnittelutyöhön ja tarttee vain luottaa että vuoden päivät tarkkaan harkitut valinnat ovat ihan varmasti hyviä.

Mutta silti, HUH kun jännittää.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti