29.3.2017

Kirppislöytö --- Arabia 140v juhlalautanen Ida


En enää nykyään ihan niin aktiivisesti kiertele kirpputoreja kuin männävuosina. Johtunee siitä että lisätavaralle ei ole enää niin tarvetta ja toisaalta kirppisten tarjontakin on paljon kymmenessä vuodessa muuttunut. Yleensä nykyään lähden metsästysretkelle vain jos kiikarissa on jotakin tiettyä, vaikka nyt noita vauvan kamppeita. Muiden esineiden suhteen mun mansikkapaikkani taitavatkin enemmän olla nykyään osto- ja myyntiliikkeet valmiiksi karsittuine valikoimineen ja nettikirppikset, Facebook, Tori ja sensemmoiset joissa voi seilata silloin kuin itselle sopii.

Mutta viime viikonloppuna tuli kuin tulikin pitkästä aikaa piipahdettua oikein kunnollisella kirppiskierroksella vanhojen hyvien aikojen malliin. Muistin taas miten mukavan rentouttavaa se voi olla. Mitään erityistä en ollut vailla, mutta yhden löydön tein silti. Tämä Arabian 140-vuotis juhlalautassarjan Ida-lautanen löytyi pieneltä paikkakunnalta eurolla. Ihanko totta vain euron, ajattelin kun näin hintalapun. No mikä ettei, se pääsi mökin astiakaapin 24h-lautaskimaran jatkoksi. Sieltähän löytyy jo ennestään tämän saman juhlalautassarjan Ulla ja 24h Avec -sarjaa sinisenä.

2 kommenttia :

  1. Erinomainen löytö. Itse olen löytänyt Arabian mansikka pomonan meidän paikalliselta kirpparilta alle 3 dollarilla. Mutta se on kyllä harvinaista. Pari Iittalan tuotetta on tullut vastaan, mutta siinäpä melkein onkin sitten lähes parinkymmenvuoden saalis. Olisi ihana päästä suomalaiselle kirpparille tutkimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa! Joskus olen katsellut ebay:stä amerikkalaista arabia-tarjontaa ja hinnat ovat olleet kovin kohtuulliset - mutta sitten toimituskulujen kanssa kuitenkin tulisi niin kalliiksi ettei ostaminen kannata. Ruoho on vihreämpää... :D

      Poista