21.10.2016

Väliaikaismakkari petauksella mukavammaksi

   Kaupallinen yhteistyö: Familon


Minä en ole koskaan ollut mikään kunnostautunut sängyn petaaja. Enkä varmaan vuosikymmeneen ole edes omistanut päiväpeittoa. Miksi pedata sen kummemmin kun kuitenkin kohta taas on yö ja sänky myllätään? No mutta nyt alan päästä tästä jyvälle. Kah, pedattu sänky näyttää ihan älyttömän houkuttavalta ja sinne nukkumaan meneminen on kahta ihanampaa. Tämä tuli todistetuksi kun fiksailin meidän olohuoneen remppaväliaikaisnukkumapaikkaa yhteistyössä  Familonin kanssa. Tulihan tuosta sängystä tosi paljon kutsuvampi kun ihanien tyynyröykkiöiden ja tummansinisten pellavalakanoiden päälle vielä heitettiin muhkea päiväpeite ja pehmeä torkkutäkki! Ainakaan ei montaa aikayksikköä ehtinyt kulua kun Pahis-koira oli jo tehnyt pieluksiin pesän. Kyllä kelpasi karvahaalarinkin.Nukkumisteemaa on tiedossa lisääkin tänään Instagramin puolella, kun suuntaan lisätreenaamaan näitä petailuhommia Familonin osastolle I love me -messuille Messukeskukseen. Siellä on käynnissä messujen ajan hauska Insta-kisa, johon voi osallistua tekemällä omannäköisensä petauksen Familonin kisapetiin ja tägäämällä sen #munfamilon. Sinne vain osallistumaan te messuille menijät joilla on näistä petaamishommista enemmänkin kokemusta! Ja iltapäivällä Instassa näette sitten mitä minä päiväpeittonoviisi kisapetiin keksin.

(Jos ei kilpailuvietti kutkuta niin ajattelin että messuosasto 6k109 voisi houkuttaa jotakuta teistä tarjoustensakin puolesta. Esmes lauantaina kaikki tyynyt ja peitot ovat -30% ja sunnuntaina Familon Home kodintekstiilit -30%  -  nuo muhkea päiväpeitto, torkkupeitto ja ihanat yönsiniset pellavapussilakanat siis myös.)

Ja sitten vinkkaan vielä yhden jutun tuolta Familonin osastolta jota meinaan ainakin itse hyödyntää. Siellä tehdään nimittäin ilmaiseksi asiantuntijan toimesta uniasentoanalyysejä ja vinkataan oikeanlaisista patjoista ja tyynyistä - ajan tuollaiseen analyysiin voi varata suoraan siellä paikan päällä. Tässä perheessä on kaksi selkävaivaista, minulla jumittaa yläselkä ja miehellä alaselkä.  Katsotaas jos toimintaterapeutin suosituksista löytyisi näihin jumituksiin apua.


2 kommenttia :

  1. Oon niiin kade, kun siellä pääkaupunkiseudulla tapahtuu aina kaikkea kivaa, eikä meiltä Keski-Suomesta niin vaan lähdetä joka juttuun mukaan. Olispa nuo kauniit ja hyödylliset tarjoukset myös nettikaupan puolella! Mukavasti pettasit, sänky todella houkuttaa puoleensa!

    VastaaPoista
  2. Se on juuri näin! Aivan ihanan kutsuva todella!!!
    Meillä on vieläkin sillä asteella että joku riepu vaan peittojen päööe ettei pölyynny ja muutama tyyny. Ei kiva. Ehkäpä sitten kun sänkynä on muuta kuin pelkät patjat. :)

    VastaaPoista