9.10.2016

Lokakuinen kylpy


Lokakuun alun kylpy maalla. Nämä saattavat olla viimeisiä kylpyveden lämmityksiä tänä vuonna; ammeen valurauta on jo niin hyhmäistä että veden kuumaksi saattaminen kestää tosi kauan. Toisaalta mihinkäs tässä kiire on. Kun amme ja vesi ovat viimein lämmenneet, lillun kylvyssä helposti pari tuntia. Vesipadasta nousee sankka höyry ja talon yli lentää kurkiparvia.

11 kommenttia :

SarP kirjoitti...

Täydellinen syyskylpy <3

Enna kirjoitti...

tosi ihania kuvia. parempi ei voi olla.

Vilja @ muotoseikka\ kirjoitti...

Miten kauniit kuvat! Auvoisa kylpy 😊

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tunnelma tuossa viimeisessä kuvassa <3

Anu kirjoitti...

Oih, ihanan näköistä ♥ Kelpaisi tuollainen kylpy. Oma kylpyni tänä viikonloppuna oli pulahdus hyiseen Saaristomereen :D Olipa muuten aika pikainen pulahdus...

Maarit kirjoitti...

Upean näköistä :) Pakko kysyä tuosta puunrungosta: mikä puu se on ollut ja miten se on tuollaiseksi päätynyt? Meillä on puutarhassa valtava koristeomenapuu, joka kasvaa väärässä paikassa väärän kokoisena. Mutta tuollainen kuoreton runko olisi siinä ihan täydellinen. Tähän voisi mm. ripustaa valoja näin syksyisin. Onnistuisikohan elävän omena puun muuttaminen tuollaiseksi?

Tarmo kirjoitti...

Kuinka ihanaa olisi itsekin kylpeä tuolla tavalla. Kauniita kuvia ja selvästi osaat ottaa elämästä ja luonnosta kaiken irti!

Rouva P kirjoitti...

Rentouttavan kylpyhetken tunnelman aistii kuvista, kaunista!

Kati 100%outdoor kirjoitti...

Onpa kiva tunnelma kuvissa! Jotenkin tosi suomalainen meininki kylpeä lokakuun viileydessä :)

Laura [ Sateenkaaria ja serpentiiniä ] kirjoitti...

Ihana kylpyfiilis. Tekisi mieli olla vähän kateellinen, mut oon sitten kuitenkin vaan iloinen sun puolesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä olisi wanha rautainen istuma-amme myynnissä. Se sijaitsee Hartolassa tällä hetkellä. Jos tuon viimeisen kuvan ihana tunnelma saa jonkun miettimään ammeen hankkimista.