21.12.2015

Vuosi Vihreässä talossa - tammi-helmikuu 2015


Vuodenvaihteen lähetessä on ollut tapana täällä muisteloida menneitä kuukausia ja sitä mitä talossa on tapahtunut. Viime vuonna en tällaisia postauksia tehnytkään mutta palataanpa tänä jouluna ruotuun. Tällä kertaa tällaisina kahden kuukauden nippuina, joukossa liuta ennen julkaisemattomia kuvia. Tiedossa on siis kuusi postauksellista kuvia talosta maalla ja varmaankin jokunen kaupunkikodistakin. Aloitetaan tammi-helmikuusta.

Alkuvuoden parhaita kierrätyslöytöjä olivat Tapio Wirkkalan ruskea suupuhallettu rengaspullo ja ystävältä ostettu Artemiden siivekäs Lucellino-valaisin, parhaita lahjoja kollegan maalaama maisema Repovedeltä. Parhaita talvitapahtumia kavereiden visiitti ja maalaussessiot. Taidettiin silloin myös syödä aika hyvin ja paljon. Helmikuulla laitettiin kaupungissa asunto myyntiin. Myyntiä odoteltiinkin sitten aika tovi, kaupat tehtiin lopulta vasta elokuussa. Maalla oli kaikki niinkuin ennenkin. Saunottiin, tiskattiin, köllöteltiin, luettiin lehtien vuosikertoja. Lunta satoi ja suli.

1 kommentti :

  1. Mukava katsella näitä kuvia vuoden varrelta. :) Mikä on muuten tuo harmaa valaisin tuolin päällä? Minulla on samanlainen oranssina enkä kuollaksenikaan saa päähäni valaisimen nimeä....

    VastaaPoista