31.10.2015

Löydä uutta luettavaa
Hahaa, tuolla mä rillipöllöilen kuvan alarivin keskimmäisenä!

Paikkoja joista löytää kerralla valikoidun joukon blogeja luettavakseen ei mun nähdäkseni tässä maassa suinkaan ole liikaa. Sisustusblogejakin alkaa olla Suomessa niin paljon että omannäköistä sisältöä saa lukijana netistä haravoida hiki hatussa - omaan makuun osuvien helmien löytäminen massan joukosta ei ole helppo nakki. Blogien lukijana (ja jopa suurkuluttajana) mä tykkään kyllä sivustoista, joissa on jo vähän valikoitu ja koottu yhteen joukko blogeja jollakin perusteella. Ja parasta on jos kokoaminen on tehty sisältö ja fiilinki edellä, ei esimerkiksi silkkojen lukijamäärien ohjailemana.

Tuo meitin StyleRoom-blogit voisi olla yksi sellainen paikka josta saattaisi löytyä uusia helmiä teidänkin lukulistoillenne. Meitä on nyt jo neljätoista ja sakki on valittu mukaan niin että kahta samankaltaista ei aika varmasti löydy. Käyhän kattomassa tuolta blogit-sivulta olisiko joukossa uusia suosikkeja. Mä olen alkanut vierailla tuolla sivulla säännöllisesti, siellä kun näkee näpsäkästi kaikkien meidän blogien uusimmat päivitykset ilmestymisjärjestyksessä. Siitä vaan sitten napsimaan auki posteja jotka houkuttavat ja vaikuttavat kiinnostavilta. 

Mistä te löydätte yleensä hyviä blogeja luettavaksi? Ja olisiko teillä muuten heittää jotakin tärppejä uudemmista huipuista sisustusblogeista joita kannattaisi laittaa tarkkailuun? Sellaisista joiden postaukset tekee heti mieli kaikki kerralla ahmia?

17 kommenttia :

My little silver linings kirjoitti...

Voi tätä jään seuraamaan, jospa löytyisi tosiaan uutta luettavaa lukulistalle lisättäväksi :) ihanaa viikonloppua!

houseandcottage.blogspot.fi kirjoitti...

Parhaat blogit ovat yleensä löytyneet tsekkaamalla jo seuratun blogin blogilinkit. Ja lehdistäkin saa joskus ihan hyviä tärppejä. Claus Dalbyn puutarhablogi on maailman kaunein, tekstit tosin tanskaksi, mutta ruotsia osaava ymmärtää ihan riittävästi. www.clausdalby.dk

Unknown kirjoitti...

Tätä pitääkin jäädä seurailemaan, jos löytyisi omallekin lukulistalle jotain uuta kivaa luettavaa.
Mä eksyn usein itselleni uusiin blogeihin, kun googletan erilaisia DIY-ideoita melkein viikoittain. On kiva lukea välillä näitä "pieniä blogeja" suurten vastapainoksi.

Kummitustalon Stella kirjoitti...

Minulla on ollut hieman hankala löytää värikkäitä koteja, vanhan kunnioitusta ja restauroivaa remppaa sisältäviä blogeja Suomen puolelta. Eteen on tullut vain muutamia oikeasti hyviä. Instagramin puolelta olen saanut uusia ihania tuttavuuksia ja jos ei blogeja jaksa/ymmärrä lukea niin kuvat voi aina katsoa.

Pilviraitti kirjoitti...

Olen löytänyt monia kivoja uusia blogeja Instagramin kautta. Siellä tulee aina katsottua omat uudet seuraajat ja välillä selailen kuvia muuten vaan, jolloin saattaa löytää uutta kivaa seurattavaa. Lisäksi käyn välillä lukemieni blogien seuratut blogit läpi. Pari viikkoa sitten löysin yhden kivan uuden blogin, Rautatieläistalon.

Valtavirrassa kirjoitti...

Pitääkin joku kerta käydä tutustumassa paremmin StyleRoom -blogeihin, jos sieltä löytyisi jotain uutta omalle lukulistalle. Sisustusblogeista suosittelen ehdottomasti tutustumaan tuohon Rautatieläistalo -blogiin, jonka Pilviraittikin tuossa yläpuolella jo mainitsi. Se on ihana blogi, jossa on hyviä kuvia ja kauniisti sisustettu koti!

Sanna kirjoitti...

Instagram on minullakin nykyään se kanava josta löytää uusia tuttavuuksia myös blogien puolelle. Tärpistä en osaa sanoa, mutta melkein mykistyin kun äskettäin yksi uusi lukija kommentoi että oli lukenut blogini kaikki tekstit alusta loppuun! Olen pitänyt blogiani melkein viisi vuotta, eli kahlattavaa riitti, hänellä oli mennyt siihen kuulema useampi päivä :-O :-D

Villis kirjoitti...

StyleRoomin löysin jokin aika sitten juurikin sinun blogisi kautta. Kun löydän jonkin kivan, itselle uppoavan, käyn hänen lukulistaan ja sieltähän niitä mukavia blogeja löytyy. Ts. täytyy löytää se omannäköinen ja sithän niitä alkaa löytymään. Yritän rajoittaa lukemistani, joten en loiki kovin paljoa "vieraissa":))) Jotkut on todellakin ahmittava kerralla, ikäänkuin olisi jäänyt jostain paitsi, kun löytää blogin, joka on ollut olemassa jo kauan! Kivaa, kun jaksatte viihdyttää meitä, jotka emme pidä blogia, mutta seuraamme mielellämme. Perustin instagram-tilin korvikkeeksi blogille, luulen ja toivon, että se riittää mummi- ihmiselle:)))

Annika kirjoitti...

Kiitso vinkistä, mä käyn katsastamassa tuon Claus Dalbyn. Blogien linkkilistat ovat kyllä olleet hyvä aarreaitta! Onneksi tosi monella bloggaajalle sellainen vielä on.

Annika kirjoitti...

Kiitos, ihanaa viikkoa sinne!

Annika kirjoitti...

Mäkin tykkään että lukulistalla on isoja ja pieniä blogeja, molemmissa on puolensa.

Annika kirjoitti...

Totta, värikkäitä sisustusblogeja tuntuu olevan vähemmän. Ja värejäkin voi käyttää niin monella tapaa ettei aina omaan makuun istu, vaikka värikästä olisikin. Instagram on kyllä ihana!

Annika kirjoitti...

Instagram on hyvä vinkki! Tuo Rautatieläistalo pitää kyllä ny käydä tarkistamassa :)

Annika kirjoitti...

Kiitos vinkin vahvistuksesta, menen lukemaan!

Annika kirjoitti...

Oliskohan niin että Instagram oliskin tällä hetkellä se näppärin kanava löytää omannäköisiä blogeja, siellä kun näkee yhdellä silmäyksellä käyttäjän visuaalista maailmaa aika kattavasti? Tuo on kyllä mahtavaa kun käy noin että humahtaa lukemaan kokonaisen blogin alusta loppuun! Sekä lukijalle että bloggaajalle :)

Annika kirjoitti...

Kiitos paljon tosi mukavasta kommentista, Villis! Voi kun pian taas löytyis joku aiemmin löytymätön "ahmittava" blogi :)

Sutta Pakoon kirjoitti...

Tarvitseeko välttämättä olla sisustusblogi? :) Kurkkaappa meidän tontille tänne, väitän että löytyy hyvinkin mielenkiintoista (ja hieman vaihtoehtoista blogilukemistoa) : http://www.lily.fi/blogit/sutta-pakoon
terveisin, eräs pitkäaikainen lukijasi