5.10.2015

Arvonta --- Finnish Design Shop + Pihlgren ja Ritola & Ferm Living -tapetitKaupallinen yhteistyö: Finnish Design Shop


Joku teistä on näiden vuosien aikana saattanut hoksatakin tätä blogia lukiessaan että tykkään aika paljon tapeteista - niitä on vihreän talon seinillä monta ja erilaisia. Paitsi mökille, olen laittanut monta tapettia myös koteihin kaupungissa. Vuokra-asunnossakin liisterillä vaan seinään ja suihkupullolla poismuuttaessa irti!

Ja nyt tapetteihin liittyen armaan yhteistyökumppanini Finnish Design Shopin kanssa juonittiin teille lukijoille tällainen kiva tapettiarvonta syksyn kodinlaittosuunnitelmia vauhdittamaan. Finnish Design Shopista löytyy kahden mainion valmistajan tapetteja: klassikko-osastoa edustaa suomalainen Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola, uudenuutta kuosimaailmaa Ferm Living. Molemmilta on poimittu FDS:n valikoimaan tyylikäs otos värejä ja kuvioita - joukossa monta omaakin suosikkiani. Tässäpä muutamia esimerkkejä:Arvonnan palkintona on kaksi vapaavalintaista tapettirullaa Finnish Design Shopista. Niillä saa viritettyä kodin fiilinkiä mukavasti vaikka tapetoimalla huoneesta yhden seinänpätkän.

Osallistuminen on helppoa: jätä tähän postaukseen 15.10. mennessä kommentti jossa kerrot MITKÄ KAKSI TAPETTIRULLAA VALITSISIT FINNISH DESIGN SHOPIN VALIKOIMISTA JOS VOITTAISIT. Rullat voivat olla samaa tai eri kuosia, ihan miten haluat. Tapettivalikoiman näet näpsästi tuolla.
Jos kommentoit anonyyminä, keksithän itsellesi nimimerkin jotta erotut muista. Ja jätä toki halutessasi sähköpostiosoitteesi kommentin mukana, se nopeuttaa voittajan tavoittamista.

Mitäköhän mä itse valkkaisin... Ehkä Rut Brykin perhoskuvioista Apolloa tai ikisuosikkiani Birger Kaipiaisen Kiurujen yötä mustapohjaisena Pihlgren ja Ritolalta.


Ja sitten vain tapettia valikoimaan ja kommentoimaan - onnea arvontaan!

EDIT: Osallistumisaika on päättynyt! Voittaja julkistetaan pian.

Tapettikuvat Finnish Design Shop.