14.4.2015

Ilta ja hajonnut jääkaappi

Jääkaappi hajosi, tai siis lakkasi kylmenemästä. Tuolla se nyt nököttää nurkassa lämpimänä ja hiljaisena. Hyvin se on kyllä palvellut. Me ollaan tuon kaapin jo kolmannet omistajat: se tuli meille siskolta joka oli hänkin ostanut sen käytettynä. Nyt kylmiönä toimii väliaikaisesti eteinen jossa on viileillä ilmoilla ollut just sopiva lämpötila. Mutta pian olisi kai tehtävä jotakin tuolle jääkaappitilanteelle, kun tulee se kevät ja torpan viimeisetkin nurkat lämpiävät. Katsotaan jos sen saisi jollakin järkevällä rahalla vielä korjattua.

Mutta siitä viis, kyökissä on iltaisin mieletön valo! Ihan kohta pihan viherrys tärähtää täyteen käyntiin ja kesä jyrää päälle niin kovaa kyytiä että tukka hulmuaa. Tykkään tästä ajasta kun kevät vielä vähän ujostelee. Sitä tietää mitä kaikkea on edessä ja odotettavissa, mutta ei ihan vielä. Sopivaa aikaa keittiöjakkaralla istuskeluun ja tuumailuun.

Demure spring. The evenings in the kitchen are getting lighter and lighter.11 kommenttia :

 1. Voi jääkaappi sentään! Onneks nyt ei ole plus30 astetta lämmintä :)
  Aurinko on kyllä ihana!!!!

  VastaaPoista
 2. Kevätaurinkoa täälläkin fiilistellään, ja minäkin tykkään tästä ajasta kun pihaan puhkeaa scilloja ja muita sipulikukkia mutta se vihreys vielä odottelee.

  VastaaPoista
 3. Valo voittaa vähitellen, ihana tunnelma jääkaapista huolimatta.

  VastaaPoista
 4. Voihan kaappi!!! Jos nyt joudut vaihtamaan kaapin uuteen, niin eikövaan, kätisyys kannattaa vaihtaa myös:)))

  VastaaPoista
 5. Hei ! Kannattaa kysyä vakuutusyhtiöltä josko korvaa kaapista jotain, me saimme korvauksen hajonneesta pesukoneesta :)

  Miisa B.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, eipäs olisi tullut tuollainen mieleen. Kiitos, täytyy selvitellä.

   Poista
 6. Valo on päivän sana niin ulkona, sisällä kuin jääkaapissakin ;) onnea kymenemisen etsintään!!

  VastaaPoista
 7. Hei! Meillä hajosi juuri tiskikone ja oli juuri pojan synttärit!! Laitoin sulle sähköpostiin tietoa tuosta seinähyllystä, joka näkyy edellisen postauksen kuvassa!
  T.A-R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se, kodinkoneet ajoittavat hajoamisensa niin että saavat täyden huomion ja osoittavat korvaamattomuutensa :) Ja kiitos ihanasta sähköpostista, vastaan siihen pian!

   Poista
 8. Meillä myös rupesi eilen juuri temppuilemaan jääkaappi, kun huomasin, miten tavarat sisällä olivat ihan lämmenneitä. Nyt juuri mietiskellään pitäisikö kutsua kylmälaitehuolto vai ostaa vaan uusi, mutta kaipa se ainakin toisaalta olisi ekologisempaa vain huoltaa vanha. Hauskan näköinen keittiö muuten teillä, tosi persoonallinen!

  VastaaPoista