25.1.2015

Armeijapyyhkeiden paluuKirjoittelin aiemmin mainioista kahden euron armeijapyyhkeistä, jotka ovat tosi kauniita, sopivan kokoisia ja tyylikkäitä esimerkiksi laudeliinoiksi. Silloin ne loppuivat heti kättelyssä Varustelekasta, mutta nyt niitä taas saa!  Kiitos anonyymille kommentoijalle joka huikkasi tämän ilouutisen. Jos siis jäit kaipaamaan pyyhkeitä niin nyt niitä on verkkokaupan hyllyllä vino pino.

12 kommenttia :

 1. Tilaukseen lähti 8kpl! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, tilaukseen lähti :)

  VastaaPoista
 3. Heti piti tilata, kiitos kauniiden kuvien kera laitetusta huippuvinkistä.

  VastaaPoista
 4. Varmaan taas Lekalla ihmettelevät, että mikä tämä pyyhevillitys on :-D

  VastaaPoista
 5. Taisin tilata viimeiset 12 kappaletta mökille, kiitos infosta anonyymille. :)

  VastaaPoista
 6. Joo heti loppuivat kun maanantaina yritin tilata ei enää löytynyt.

  VastaaPoista
 7. Ohhoh, viikonloppuna oli muistaakseni vielä yli 400. No, kai niitä jossain vaiheessa taas tulee lisää. Itsekin rohmusin heti 10.

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä. Meillekin kotiutui jokunen pyyhe... Istuinalusiksi saunaan ajattelin ja ehkä parista saisi saunatyynynkin. Meidän marketin saunatyynyvalikoima oli nimittäin aika kehno ja sellaisen mieliteko mulle tuli myös :)

  VastaaPoista
 9. Tilasin näitäpyyhkeitä ja ovat aivan mainioita myös keittiössä. Harmi että pyyhkeet ovat taas tilapäisesti loppu ja en saanut tilattua niitä äidilleni, joka rakastui näihin. Blogisi on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Pyyhkeitä näyttäis taas olevan taas Varustelekan varastossa, nyt äidillekin omat!

   Poista
 10. Minäkin ostin näitä, kiitos paljon vinkistä. :) Ensimmäiseksi pesin, ja sellainen tiedonjyvä muille hankkijoille, että nämä eivät kestä kuivaamista kuivausrummussa. Tai siis kestävät, mutta kutistuvat aika lailla. Mutta kivoja nämä ovat käsipyyhkeinäkin. ;D

  VastaaPoista