5.7.2011

Vastustamattomia kuviaOlen jo aiemminkin vouhottanut ystäväni Marianne Niemisen mahtavan kauniista maalauksista, joita kotonanikin on muutama.  Jos kohta joku haluaa nähdä niitä lähietäisyydeltä, on maalauksia näytillä 12.7. alkaen reilun parin viikon ajan Take Away-näyttelyssä Galleria Johan S.:ssä Helsingissä. Vastustamattomia kuvia voi myös katsastella lisää Mariannen Maalattua-blogissa.

Kuvat maalauksista Marianne Nieminen, kaikille avoin kutsu avajaisiin Galleria Johan S.

(Sivumennen sanoen, omaan silmääni ainakin näyttää tämä nykyinen kommenttiboksi aika monisyiseltä, itse saattaisin monien täyteltävien lokeroiden äärellä lannistua ja jättää vallan kommentoinnin sikseen. Mutta kommentin jättäminen onnistuu mutkikkaasta ulkoasusta huolimatta edelleen mainiosti ilman että tarvitsee naputella kaikkia tietoja sähköpostiosoitteesta kotisivustoon; kysyttyjä luukkuja voi surutta jättää tyhjäksi, niiden täyttely ei ole pakollista.)

Wonderful paintings by finnish artist Marianne Nieminen. Go check out her painting blog!

7 kommenttia :

 1. Maalaukset ovat minunkin mieleen....mut liian pitkä matka tulla näyttelyyn....onnea vain sinne:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita on. Tulen kyllä katsomaankin. Kiitos vaan kutsusta!

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti tästä ja edellisen postin aurinkopedistä. Toimiva ja kekseliäs idea. Pisteet kotiin :D

  VastaaPoista
 4. Löysin aiempien postaustesi perusteella Mariannen blogin ja sieltä taulun joka oli pakko saada.Tuossa se on seinällä nyt,täydellinen,ihmeellinen!

  VastaaPoista
 5. En tiedä mikä taudin nimi on, mutta joka kerran kun näen kuvia noista Mariannen maalauksista niin silmissä sumenee ja sydän hakkaa. Aiemman kommentoijan tavoin löysin Mariannen blogin sinun postauksesi kautta. Kukkaroni onneksi se taulu, jonka itse olisin ehdottomasti halunnut oli jo myyty. Mutta silti iskee ja lujaa - vaikka en omasta mielestäni ymmärrä kuvataiteesta mitään.

  VastaaPoista
 6. Selittämättömässä on paljon hienoutta, jossa lekotella. Kun jokin töistäni puhuttelee, käytetyllä kielellä ei mielestäni ole merkitystä. Jos maalaus pääsee hyvään kotiin ja kirvoittaa esiin ajatuksia, muistoja tai tunteita joista minulla ei ole aavistustakaan, paras on tapahtunut. Silloin työstä on helppo päästää irti levollisin mielin.

  Kiitos pakahduttavista sanoista.

  VastaaPoista
 7. [...] kirjoittanut Mariannen maalauksista aikaisemminkin pariin otteeseen, kurkkikaapa nämäkin [...]

  VastaaPoista