27.7.2011

Tomaatti, mansikka ja laventeli



Jo vain mainiosti kasvavat kuormalavan kauluksissa mansikat, tomaatit ja laventelit. Mansikkosato oli pieni mutta makia, tomaatteja sen sijaan näyttää tulevan kelpo satsi. Laitoin kasvien juurelle tuollaista Kekkilän olkikatetta ja mukavahan se oli mullattomia mansikoita olkipediltä poimia - oljen seassa olleet viljan siemenet tosin itivät istutuslaatikossa riehakkaasti ja kitkemishommia piti harrastaa taajaan. Kuvat ovat parin viikon takaa, laventeli on sittemmin ottanut huikean kasvuspurtin ja pukkaa nyt kukkaa.

My very own home grown tomatoes, strawberries and lavenders!


5 kommenttia :

 1. Aikas ihanat laatikot... Me asumme vuokra-asunnossa ja olemme miettineet pitäisikö hakea asuntoa tuosta maantasakerroksesta... Näitä viljelyksiäsi katsella tulee mieleen yksi peruste miksi ehkä kannattaisi:D

  VastaaPoista
 2. Nuo on tosi kivoja nuo kuormalavojen kaulukset. Samanlaisita olen haaveillut, mutta en vielä saanut. Tosi kivan näköisesti olet ne laittanut.

  Minä laitoin keväällä perustetun mansikkamaan katteeksi järviruokoa ja toimi tosi hyvin. Siis sehän on ihan samannäköistä kuin tuo olkisilppu. Nyt oli vain niitä rantaan talven jäljiltä ajautuneita ruokoja, mutta suunnittelin ensi talvena meneväni leikkaamaan niitä jään päältä - saa siistimpiä.

  VastaaPoista
 3. Oi, onpas kiva idea! Täällä blogisi uusin himolukija! Kävin vanhankin blogin alusta saakka läpi ja imin inspiraatiota uuteen kotiini, jonne pääsen muuttamaan sunnuntaina. :) Kiitos siis blogistasi! Ja mun blogissa olisi myös tunnustus sulle. :)

  VastaaPoista
 4. Hehee, tervetuloa himolukija! :) Kiitos tunnustuksesta, mainiota!

  VastaaPoista
 5. Hei tuohan on mainio idea, ei olis tuota itämisongelmaa!

  VastaaPoista