4.7.2011

Aurinkopeti


Etsiskelin alkukesästä aurinkopetiä puutarhaan, mutta kovin hintavia olivat penteleet. En oikeastaan kaivannut mitään kummallisia kommervenkkejä, en säädettävää selkänojaa enkä renkaita alle - ja näytti olevan niin että mitä yksinkertaisempi lepopenkki, sen kalliimpi. Tämä itsevärkätty makoilupaikka maksoi vain ruuvien hinnan verran, muutaman euron. Laudanpätkät löytyivät omista jämävarastoista, esimerkiksi sopivat pätkät säleiköksi jäivät viime kesänä yli terassia rakentaessa. Petin mitat ovat 200x80cm, korkeutta on noin 35 cm. Ei säätömahdollisuuksia, ei krumeluuria, niin painava että siirtämiseen tarvitaan kaksi käsiparia.  Ja on jytky, ei nitku eikä keikkaa. Istuskelemaan mahtuu mukavasti neljäkin ja makoilemaan leveästi yksi. Tuli testattua että toimii hyvin myös japanilaishenkisenä ruokailupöytänä jonka ääressä istuskella.

A self made sun bed in the garden. I couldn´t find one that I liked in the shops so I made one myself out of scrap wood.7 kommenttia :

 1. Kerrassaan ammattilaisen jälkeä!

  VastaaPoista
 2. Mikä mainio peti! Meilläkin olisi tuolla pihavajan takana hirmunen läjä puutavaraa, mistä voisi rakennella vaikka mitä. Ihan ekaksi tilasin mieheltä picnic-pöydän..vaan osaiskohan sitä itsekin sahata ja naulata..?

  VastaaPoista
 3. ...ja lisäksi on K A U N I S ja yksinkertainen,ihana suorastaan noiden tyynyjen kanssa:)

  VastaaPoista
 4. Miau. Komppaan edellisiä :)

  VastaaPoista
 5. Jos mulla olis piha, haluaisin just tuollaisen. Paitsi ettei noita saa kaupasta.

  VastaaPoista