5.6.2011

Saunan pukuhuone
Mainiot valkoiset, kapearaitaiset pefletit ovat käytöstä poistettuja armeijapyyhkeitä Varustelekasta. Vanhoja kiinalaisia emalivateja ja kippoja ostelen talteen aina kun kirppiksiltä halvalla löydän.

Valkoinen lattia saunalla ei kuulkaa ollut hyvä idea, se oli jatkuvasti ryönäisen näköinen vaikka kuinka lakaisi. Seinän vierustoille ja pöydän alle kertyy nanosekunnissa jos jonkinlaista nöyhtää, roskaa ja rikkaa saunalle kannettavista haloista ynnä muusta. Lattian väriä ei maalatessa sen enempää mietitty, se sudittiin vain nopsasti talosta yli jääneellä jämämaalilla. Alimmassa kuvassa lattia on vielä valkoinen kaikkine roskineen, mutta maalasin sen juuri uudelleen armollisen harmaaksi.

Sauna dressing room. I can´t resist old chinese enamel bowls when I find them at fleamarkets, they´re not only useful but pretty. The white striped towels are from an army surplus store, they were so cheap I bought a pile.5 kommenttia :

 1. Kiitti vinkistä hei tuon lattian suhteen! Just ollaan aloittelemassa saunan pukkarin remppaa (jussiksi valmista?) ja lattia(kin) täytyy maalata. Eli ei ainakaan sitten valkoista, heh.

  VastaaPoista
 2. Kiitos "pefletti" vinkistä. Täytyy poiketa ostamaan noita pyyhkeitä mökille. Hintakin on halpa verrattuna "oikeisiin" pellavaisiin. Tosin Tallinnassa on ihana pellavakauppa. Ei perinteinen vaan nykyaikainen jossa ihanan värisiä pellavajuttuja pefleteistä pöytäliinoihin. Zizi on kaupan nimi jos jotain lukijaa kiinnostaa.

  VastaaPoista
 3. Minna, mäkin olen Tallinnassa pellavaostostellut, olikohan sama puoti?

  VastaaPoista
 4. Juu Zizi se oli! Niin kaunista ja simppeliä kaikki!

  VastaaPoista
 5. Juu, ja hinnatkin ovat vielä kohtuulliset.

  VastaaPoista