16.6.2011

Tee-se-itseVärkkäsimme juhannusta aatellen väliaikaisen pukkijalkaisen ruokapöydän puutarhaan. Pöytälevy ruuvattiin saunaprojektista ylijääneistä laudoista ja tummanharmaat metallijalat löytyivät Ikeasta. Puuöljypurkin pohjalla oli justiinsa sopivasti harmaata pöydän pintaan sipaistavaksi.  Pöydästä tehtiin kerralla kookas, sen ympärille mahtuu mukavasti kahdeksan valkoista metallituolia.

A DIY garden dining table made out of scrap wood and metal legs from Ikea.

12 kommenttia :

Sari kirjoitti...

Hei, meinaan aina unohtaa että muutit tänne Divaanin alle ja ihmettelin kun ei mitään uutta kuulu ;) Pöytä on hieno ja tuo on helppo laittaa kasaan silloin kun ei tarvitse. Ovatko jalat tukevat jos niistä tekisi työpöydän autotalliin askarteluille?

Maija kirjoitti...

Tykkään! Olen itsekin suunnitellut tekeväni itse puutarhapöydän meille kun kaupassa on tarjolla pääsääntöisesti liian moderneja kalusteita meidän 50-lukuisen talon pihaan ja lisäksi ne ovat vielä helposti kauhean kalliitakin. Ei kun tuumasta toimeen ;)...

mikko kirjoitti...

SUPERSUPER!

sanna matilda kirjoitti...

Tyylikäs on, bon appetit sitten vaan!

Kipparin morsian kirjoitti...

Oi, miten hieno! Ostin alkuviikosta samanlaiset jalat ja teen vastaavanlaisen terassipöydän mökille vanhasta ovesta tulevana viikonloppuna.

dotdot kirjoitti...

voi onpa kaunis!
saako tän monistaa?? - olen etsinyt siroa, mutta tarpeeksi isoa pöytää pariksi juurikin noille samaisille tuoleille, siinä onnistumatta. omani haluaisin tosin jossakin karkkivärissä.

Anonymous kirjoitti...

Aivan ihana. Arvaapa vaan, mitä kuvaa esittelen tänään, kun puoliso kotiutuu töistä :)

Sanni kirjoitti...

Hieno tuli. Mulla on sama homma suunnitteilla vasta. Paketeissaan odottaa ne Ikean hieman kaarevamman oloiset metalliputkijalat. Ajattelin laittaa pinnaksi harmaantunutta lankkua ja sen jollain värittömällä öljyllä vaan sutia. Ai kun kiva, kun te olitte jo tehneet vastavaa. Kannustaa, kun tulos on noin hyvä! En viittis millään kasata niitä jalkoja :) Puuhommat olis kyllä kivoja.

Annika kirjoitti...

Hei kiitos kaikki!

Sari, mitä painavampi pöytälevy, sen tukevampi pöydästä mun nähdäkseni tulee. Me vielä kiinnitettiin nuo jalat levyyn vaikka ne lienee tarkoitettu irtonaisiksi - sillä aatoksella että pöytä siitä vähän tukevoituisi.

Kipparin morsian ja Sanni, mäkin haaveilin vanhasta ladon ovesta tai muusta harmaantuneesta puusta, mutta semmosta ei ollut saatavilla. Teidän pöydistä tulee varmasti NIIN hienot!

dotdot, saa toki monistaa :)

Murmelly kirjoitti...

Tosi hyvännäköinen! Itsellä on ollut aika vastaavanlainen viritelmä (tosin ihan ruokapöydäksi sisätiloihin) suunnitteilla - kiva nähdä, että toimii ihan käytännössä :)

minna kirjoitti...

Kaunis ja tyylikäs yhdistelmä. Juhannusta ja suvea, toivottavasti suht kaunista!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tosi kiva idea! Mitkä mitat pöytälevyssä on?