20.2.2011

OttolenghiKesäpäivät pyörivät mielessä jo täydellä höyryllä. Ystävä toi Lontoosta tuliaiseksi tyylikkään Ottolenghi -ravintolan keittokirjan, joka on täynnä täydellistä suvi-illan puutarharuokaa. Pääsiäisen aikoihin voisi aloitella bataattigratiinilla, vappuna koittaa munakoisoa sahramijogurtilla ja granaattiomenan siemenillä ja viimeistään juhannuksena valmistaa salaatin jossa on persikoita ja ilmakuivattua kinkkua.


The Ottolenghi cook book inspired me to already plan summer night parties in the country. The recipes in the photos are the first ones in the very stylish book I´m going to try out.
7 kommenttia :

 1. Aivan syötävän näköiset kuvat!

  VastaaPoista
 2. OuNou, mitä ihania herkkuja! Tuo munakoisoresepti tuo ainakin heti kesäiset ajatukset ja grillailut mieleen. Aijai...

  VastaaPoista
 3. Nam, mitä herkkuja ja taidokkaasti otettuja kuvia! Kauhea herkutteluhimo iski ;)

  VastaaPoista
 4. Suosittelen Cowgirl Cuisine: Rustic Recipes and Cowgirl Adventures from a Texas Ranch kirjaa jos tykkää puutarhassa syönnistä. Maukasta ja yksinkertaista. Varsinkin Chilin ystäville on paljon kivaa.. =)

  VastaaPoista
 5. Ottolenghi on mun ehdoton suosikki Lontoossa! Joka reissulla on päästävä Islingtoniin ja Ottolenghiin - jollei muuta niin parille blueberry cupcakelle!

  VastaaPoista
 6. Aah, täällä valuu kuola! Sekä vauvalta että äidiltä..

  Johanna

  VastaaPoista