28.2.2011

Amerikan herkkuja, osa 3


Hieno Diehl-merkkinen tuuletin (joka ei olisi mitenkään mahtunut matkalaukkuun) odotteli noutajaansa Hell´s kitchen flea market -ulkokirppiksellä. Hytisyttävän kylmällä säälläkin myyjiä oli kadunpätkällä mukavasti, kuvittelisin että ilmojen lämmetessä myyntipöytien määrä kasvaa taivaalliseksi. Kylmä tuuli piti myös kännykameran tiukasti taskussa, kuvia otettiin tasan tämä yksi! Tavaraa oli valurautaisista takan luukuista vanhoihin laboratoriotarvikkeisiin, pienistä huolekaluista vintagevaatteisiin ja koruihin - kaikkea mahdollista. Kirppis sijaitsee 39. kadulla 9. ja 10. avenuen välissä, lähellä Port authority -bussiasemaa.

This beautiful old fan was waiting to be found at Hell´s kitchen flea market on 39th street between 9th and 10 th avenue. There were quite many vendors despite the freezing cold weather, the street must be crowded when it gets warmer.Ja vielä juustokakkuvinkki: Eileen´s special cheesecake (Centre streetin ja Kenmaren kulmassa, lähellä Spring st Lexington metroasemaa) on söpö pieni leipomokahvila jonka ovi käy tiuhaan. Eileenin pienet juustokakkuset ovat juuri passelin kokoisia verensokerin nostattajia kesken Broadwayn ostostelumaratonin (läheltä löytyy mm. kiinalaisten tavaroiden taivas Pearl River Market). Makuvaihtoehtoja on monta ja pieni liiketila tuoksuu aivan lapsuuden leipomoille.


Eileen´s special cheesecake is also definitely worth a recommendation. 
.

7 kommenttia :

 1. Voih, nää ihanat New York-postaukset nostaa mun matkakuumeen pilviin... <3

  -Päivi-

  VastaaPoista
 2. Hieno tuuletin. Mutta sitten on ne sähkövirtaongelmat noissa laitteissa.. kun siellä eri virta kuin täällä. Tosin meidän jenkeistä tuomat lamput kyllä pelaa pelkällä pistokkeen vaihdolla.

  Söitkö yhtään pastramileipää? Minusta ne on ihan must, jos Nykissä käy.

  VastaaPoista
 3. Mä olisin varmaan seonnut, kun siellä näyttää olleen kaikkea ihanaa...

  VastaaPoista
 4. Merja, en natustanut pastramileipää, nyt on siis syy palata sinne vielä :)

  VastaaPoista
 5. apua, mä asuin ihan eileen's special cheesecaken lähellä ja nautin muutaman säännöllisesti. voi mikä ikävä tuli...

  VastaaPoista
 6. Stellagee, mietin että laittaakohan Eileen taikinaan jotakin riippuvuutta aiheuttavaa, yhden kakun jälkeen alkoi pian tehdä mieli toista.

  VastaaPoista
 7. Hieno tuuletin tosiaan ja kiva kirjoituskone. Tuollaisella olen itsekin nuorempana kirjoitellut.

  Pitää vain tyytyä kotimaassa kirppiksiä kiertämään koska en ikinä menisi ulkomaille kauniista suomesta. Mieluummin olen turvallisella maaperällä kuin turvattomalla.

  VastaaPoista