22.6.2010

Sukathan tässä makkaralle menee

Kuinka monta juomalasia on liikaa? Marimekon Sukat makkaralla -laseja tekis mieli jokaisessa värissä ja vinot pinot. Kaadinkin on niin hieno. Voi Anu Penttinen minkä teit! En malta odottaa että pääsee hypistelemään, tulevat kauppoihin ilmeisesti syksyllä. (Kuvat Marimekko)

A new set of glassware from Marimekko coming out in the autumn, designed by very sympathetic Anu Penttinen. Is there a limit to how many tumblers one can own - I wouldn´t mind having one or two of these in every colour! (Pictures Marimekko)

14 kommenttia :

Niina kirjoitti...

Ihania ja upeat värit! Sopivasti tulevat myyntiin, kun meidän huushollin juomalasisto kaipaa uutta väriä :)

Jutta kirjoitti...

Meillä pursuilee astiakaapit jo entisestään, mutta nuo kyllä houkuttaisi... Samanlaisia makkaroita kuin vanhoissa Nanny Stillin ja Tamara Aladinin lasiastioissa, joita meillä on.

Eryah kirjoitti...

Siis aika makeita!!
Tiedatko mihin aikaan tarkalleen tulee myyntiin?

Jaana kirjoitti...

Onhan tämä kompakysymys..? Oikea vastaushan on, ettei ihania juomalaseja voi koskaan olla liikaa! (Perustelee nainen, jolla on parisenkymmentä Iittalan Verna viinilasia päivittäisessä käytössä =D)

Ihanaa päivänjatkoa sinne suunnalle!

- Jaana "Kainuunkadulta"

Kotivalo kirjoitti...

Fetissi voi syntyä mihin vain, se on tullut todettua = ) Meillä ihan liian monta vaakaa, ja niin, peltipurkkiakin... Mutta on nuo hienoja laseja!!

Meyer-Lavigne kirjoitti...

Beautiful,we want them too.

Sissi kirjoitti...

Ohhoh! Aika hienot..!

Oon tähän asti suosinut halpislaseja kun tuntuu että lapsukaisilta lasit lipsuu sormista vähän väliä. Näiden kanssa ei olis ehkä sitä vaaraa, joten voispas vaikka harkita!

Purnukka kirjoitti...

Itekki menin jo vannomaan jottei meille tule enää mitään "merkki" laseja ku iittalaan oon joutunu pettymään. Mutta nämä saavat kyllä muuttamaan mieltä, ehkä... :D

Mari kirjoitti...

O-ou, nuohan suorastaan huutavat nimeäni!

//Terhi kirjoitti...

Tamara Aladin tulee näistä mieleen ja vanhat kartiolasit, joita oli ties minkä värisinä. Eihän niitä voi koskaan olla liikaa ;)

Leenamari kirjoitti...

Oho, ihan uusia! Odotin jotenkin että löysit nämä vanhat lasit kirpparilta mutta että uusia! Innolla odotan että tulee syksy ja pöydälle jokaista väriä yksi ja tuikkukynttilä sisään :-)

Johanna kirjoitti...

Lisäsin blogisi omiin vierailukohteisiini. :)

hannap kirjoitti...

Voi ei. Tää tyttö rakastui! Onneksi en ole ehtinyt ostamaan Iittalan Kartio -sarjan kaadinta, koska Sukat makkaralla -kaadin on vaan niin söpö! Toisaalta: kyllähän kaatimiakin pitää olla vähintään kaksi? ;)

En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt oli kertakaikkisen pakko. Olen seurannut blogiasi jo todella pitkään, ja kuuluu ehdottomasti suosikkeihini! :)

Villakettu kirjoitti...

Samoja himoitsen minäkin, kaikissa väreissä ja jalallisia laseja myös...