17.6.2010

Tapettipäätelmä


Hyvä etten kerrankin hätiköinyt. Pinkopahvin pinnalla hulmuileva eteisen tapetti oli jo lähtöuhan alla. Uusi tapettikin oli ostettuna, mutta pinkopahviremontti jäi toteutumatta kun silmä tottui kupruilevaan vihreään paperiin ja alkoi pitää siitä. Valkoinen lattia eteisessä ei ole ehkä se kaikkein käytännöllisin, mutta saa vihreän tapetin ja haalean vaaleanpunaisen portaikon seinän jotenkin toimimaan.


I have started to really like the old green wallpaper in the hallway. I almost begun renovating this space, even bought a new wallpaper, but am now glad I waited. The walls are just fine the way they are and actually look very nice with the white floor.

10 kommenttia :

 1. Oikeassa olet, kyllähän tuo tohon sopii! :)

  VastaaPoista
 2. Eikö ole hauskaa, että joihinkin asioihin tottuu ja jopa kiintyy? Tapetti näyttää siltä, että se todella tuohon eteiseesi kuuluu. Kodikasta! Kesäisin terveisin Maria

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikkaan valoisaa.Värit taitaa tosiaan toimia.

  VastaaPoista
 4. Tottakai vihreään taloon kuuluu vihreä eteinen! Eteinenhän on kuin talon sydän ja valkoiset lattiat toivat tosi hyvin tapetit esille. Odotan aina innolla uusia kuvia kauniista talostasi.
  Kysyin tätä joskus aikaisemmin mutta kysyn taas; miltä tuntuu istua pikimustassa saunassa? Onko sauna nyt kokonaan valmis? Minkä värinen itse saunasta tuli siis ulkopuolelta? Minusta se oli aivan mahtava idea! Laita mielellään lisää kuvia saunasta jos sinulla on.

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana tapetti ja vanhaan taloon sopii just tollanen pikku kupruilu.

  VastaaPoista
 6. Tyyli ja tunnelma kaunis, kuten aina ;)

  VastaaPoista
 7. Olen aina tykännyt tuosta eteisen tapetista, se on lämmin ja kutsuva. Hyvä siis, että saa vielä siinä kupruilla.

  VastaaPoista
 8. Kaunis voittaa käytännöllisen, niin se on. Mitä tulee lattiaan siis.

  VastaaPoista
 9. Lotta, lupaan viritellä postausta ja lisäkuvia saunasta. Ja kyllä eteisen kuuluu vihreä olla, samaa mieltä! Se uusikin tapetti olisi ollut vihreäpohjainen, se päätyi sitten lopulta olohuoneen seinään :)

  Kiitos kaikille taasen kommentoinnista! En ole toviin ehtinyt vastailla kommentteihin lainkaan, mutta kaik on luettu tarkoin!

  VastaaPoista
 10. kupruthan kertovat vaan siitä että talo on elänyt, vähän niin kuin rypyt ihmisen kasvoilla. Kaunis kertomus historiasta.

  VastaaPoista