28.6.2010

Sauna


Musta sauna ei juurikaan erotu metsän rajasta. Sauna on ulkopuolelta kattoa myöten pikimusta, löylyhuone samoin. (Ulkopinnat käsiteltiin Tikkurilan Valtti Colorin sävyllä Piki, löylyhuone Supi saunasuojan sävyllä Hiili) Tumma löylyhuone on mukavan hämärä ja tunnelmallinen. Lauteet ovat toistaiseksi puunväriset, mutta olen jo katsastellut saunavahoja sillä silmällä että nekin saanevat jonkun sävyn.  Pukuhuone oli alunperin vitivalkoinen, mutta pari viikkoa sitten maalasin sinne yhden mustan seinän. Ystävän varastoista löytyi kirkkaanpunainen muovinen Tam Tam -jakkara - punainen olkoon pukuhuoneen väriterästys siis hetken aikaa.

A few photos of our black and white sauna near the forest. 

11 kommenttia :

 1. onnellisia löylyjä! tuolla niitä varmasti saa nauttia! ihana!

  VastaaPoista
 2. Mekin ollaan mietitty saunan seinien sävyttämistä, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä oli hyvä idea tuo yksi musta seinä. Se ikäänkuin "turvaa selustan" en osaa selittää, mutta tuo sellaista vakautta ja lämpöä. Ja punaiset pyyhkeet ovat kuin puolikat mättähillä. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä tekstistä! Oli tosi jännää nähdä lisää kuvia saunasta ja saada vastauksia kysymyksiini, minä kun olen udellut niin paljon!Tykkään todella ideastasi pitää sauna mustana, tekisin itse samoin jos minulla vain olisi oma sauna. Ihanaa että sauna on myös ulkopuolelta pikimusta! Olet aivan oikeassa - se ei juurikaan erotu metsän rajasta. Harmi ettei useimmat uskalla maalata mökkejä ja saunoja enemmän poikkeammilla väreillä. Oletko ajatellut maalata saunanlauteet esimerkiksi punaiseksi? Tai miksei oikein kirkkaan vaaleanpunaiseksi? Se voisi olla aika mahtava näky!

  VastaaPoista
 5. Hieno on sauna ja niin on mörrimöykkymetsäkin!

  VastaaPoista
 6. Ihanasti antaa kontrastia tuo musta-valkoisuus punaiselle jakkaralle!" Upean näköinen!

  VastaaPoista
 7. Kiva tuo punaisen ja mustan ja valkoisen yhdistelmä saunassa!

  VastaaPoista
 8. tuonne tahtoisin löylyihin!! ihana tunnelma!

  VastaaPoista