30.10.2021

Muuttokuorma mökille


Ja sitten muutama kännykkäräpsy muuttoauton kyydistä päivältä, jolloin viimeinkin saimme kuskata kalusteita uudelle mökille! Ensimmäisessä satsissa kulkivat kaupunkikodin varastoon jemmatut, kotona tarpeettomaksi käyneet kalusteet, matot ja astiat ja muutamat varta vasten mökille tehdyt 2nd hand löydöt. 

 

 

Kuormassa kulkivat mm. vuosia sitten Tori.fi.stä Vihreään taloon löytyneet lastutuolit, Huutokauppa Helanderista napattu valkoinen, täyspuinen kaappi, pari vanhaa Artekin hyllyä, omasta astiavarastosta koottu kimara tarpeellisia astioita, ja niin edelleen. Tykkään sisustaessa hyödyntää käytettyä ja vanhaa tavaraa ja uuden mökin kohdalla 2nd hand -pitoisuus onkin aika korkea. Uskalsin ostaa käytettynä yhden joustinsängynkin, kun aivan uudenveroinen tuli Torissa edullisesti vastaan.  


 

Kuorman aarre on ehkä tämä 50-vuotias Ben af Schultenin Artekille suunnittelema jykevä kaksimetrinen pöytä. Senkin löysin Torista, jo silloin kun mökkiä vasta suunniteltiin. Pöytä on käsittelemätöntä mäntyä ja sen pinnassa on uskomattoman kaunis ajan tuoma patina - sellaista ei mistään purkista sivelemällä saa. Se tulee meille ruokapöydäksi ja tuumailen juuri miten pintaa voisi hiukan suojata kaiken maailman ruokaroiskeilta. Vahvimpana ehdokkaana tällä hetkellä on pinnan saippuointi. Juttelin erään puusepän kanssa ja marseille-saippua voisi tässä ilmeisesti toimia aika hyvin muuttamatta pöydän hienoa patinaa liiaksi.

Eikun auto ja kamppeet kohti järven rantaa!

1 kommentti :

  1. Tuo pöytä onkin aivan ihana. Toivottavasti saatte siihen hyvän suojakäsittelyn.

    VastaaPoista