16.2.2019

Raksapäivitys: partsia ja pohjamaalia


Tilanne talotyömaalla näyttää valoisalta. Ulkopuolen viimeistelyjä on aloitettu. Ulkoverhous nurkkalistoineen alkaa olla kokonaan paikoillaan ja parveke hahmottuu. Aivan mahtavaa! Kun astuu ulos terassin ovesta, voi jo hahmottaa minkä kokoinen ja oloinen tuleva lasikuisti mahdollisesti on. Samoin yläkerran puolelta makkarin ovesta voi jo kuikuilla parvekkeen ulottuvuuksia.Tein jo sävytestejä huoneiden tulevista väreistä kahdessa ensimmäisessä pohjamaalatussa makkarissa. Näistä myöhemmin tarkemmin lisää, mutta sanonpa vaan että kyllä testimaalaus vain kannattaa. Ostin aluksi kaksi kokeiltavaa väriä per huone, mutta päädyinkin maalaamaan ne kaikki molempiin huoneisiin. Eli samalla iskulla neljä testisävyä kumpaankin makkariin, jotta kunnolla näkee miltä mikäkin missäkin näyttää. Lisää on tulossa, että on kunnolla mistä valita. Tähän mennessä kaikki näyttävät niin herkuilta että valinnasta tuleekin vaikeaa.


Alakerran tasoitukset ovat myös alkaneet ja edenneetkin kovaa kyytiä. Ensi viikolla on iso olkkari-keittiökin varmasti jo pohjamaalissa. Ensi viikolla pitää myös jo olla päätettynä ne kaikki pintamaalien sävytkin, niitä nyt viikonloppuna koemaalalailen lisää ja tuumailen. Myös kylppäreiden lattiakaakelit on ennustettu saapuvaksi ja laatoitukset alkava ottaa isoja harppauksia kohti valmista. Eteisen lattiakaakelit on samassa lähetyksessä, niitä odotan erityisellä jännityksellä ja innolla.

Ja siivottavaa riittää aina kun työvaiheet etenevät, se on meidän nakki. Minäpä lähdenkin tästä nyt talolle laittamaan taas paikat ojennukseen ensi viikon hommia varten.

2 kommenttia :

  1. Herkullisia maalisävyjä :)

    VastaaPoista
  2. Teidan raksaprojektia on niin kiva seurata! Innolla odotan kuvia valmiista kodista, talla vauhdilla siihen ei menekaan kovin kauaa :)

    VastaaPoista