5.12.2018

Raksapäivitys: ensimmäistä kertaa yläkerrassa!


 Kuva: Designtalo

Eilen pääsin vihdoin hipsimään ensimmäistä kertaa rakenteilla olevan talomme toiseen kerrokseen. Ah miten mukava fiilis! Tähän mennessähän ollaan tallailtu vain alakerran lattiaa. Yläkerta vaikutti tosi isolta ja tilavalta verrattuna alakertaan - mystistä sinänsä kun molemmissa on neliöitä tismalleen saman verran. Johtuneeko pienestä erosta huonekorkeudessa kerrosten välillä vai mistä... 

Yläkerran pohjaratkaisuhan näyttää tuolta (kuva yllä).


Lattiaan oli merkkailtu putkien läpivientejä varten väliseinien paikat ja olikin hauska astua "tiloihin sisään" ja hahmottaa vähän minkä kokoisia niistä käytännössä tulee.

Kuva: Designtalo

Tältä näyttävät meidän makkarin partsille antavat ikkuna ja ovi sisältä päin. Tosi kivat luonnossa! Rajailin ja pyörittelin pohjakuvasta erikseen noita kuvissa näkyviä kohtia, jotta on helpompi hahmottaa mikä tila kussakin kuvassa on kyseessä.

Kuva: Designtalo

Kylppäri ja sauna sekä niiden kainalossa sijaitseva napakan kokoinen kodinhoitohuone oli nekin jo merkkailtu lattiaan. Näiden tilojen kokoa oli paperilla ehkä vaikein hahmottaa, oli helpottavaa nyt käytännössä nähdä että niistä tulee varmasti oikein mukavat ja toimivat. Viemäri- ja ilmanvaihtoputkia nousi tässäkin nurkassa pikku hiljaa välipohjaan tehtyjen aukkojen läpi.

Kuva: Designtalo

Miltei kaksimetrinen ystävä Mikko tässä sovittelee itseään vierashuoneen sängyn paikalle. Pohdittiin mihin asti sängyn jalkopää ulottuu ja hän tarjoutui ystävällisesti toimimaan mittakaavan osoittajana. Saattaapa hyvinkin olla ettei ollut viimeinen kerta kun vierashuoneessa makoili!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti