17.5.2018

Heippa ihana asunto


Niin tuli kaupunkiasunnon avainten luovutuspäivä. Ennen sitä tehtiin hikinen loppukiri, jossa järjesteltiin viimeiset tavarat rakennusajan väliaikaiskotiin, siivottiin ja järkkäiltiin varastot molemmissa osoitteissa ja puunailtiin vanha asunto superpuhtaaksi uudelle omistajalle. Nämä kännykkänäpsyt ovat vihoviimeisiltä hetkiltäni tuossa asunnossa, näiden ottamisen jälkeen jätin avaimet sisälle ja painoin oven perässäni kiinni.

Vaikka hinku eteenpäin omaan taloon on ollut tosi kova ja odotimme jo väliaikaiskotiin muuttoakin vesi kielellä, tuli tätä asuntoa luovuttaessa kuitenkin minipieni haikeus. Vihreän kaakeliuunin koti oli meille aikansa mielettömän ihana. Remontoimme sen lattiasta kattoon ja nautimme joka hetkestä näillä kulmilla kaupungin ytimessä. Täällä asuessamme elämäämme tuli pikkumussukka. Niin paljon kaikkea hienoa mitä muistella!

Rappukäytävässä oven suljettuani mietin että tämä on nyt viimeinen kerta näitä portaita tallatessa. Nieleskelin vähän kyyneleitä. Parin korttelin matkalla uuteen kotiin aurinko paisteli, linnut kannustivat, vastaan tulevat ihmiset hymyilivät ja tuli jo sellainen olo että tämä on hyvä näin.

2 kommenttia :

 1. Hei, oletko maalannut katto- ja lattialistat samalla maalilla ja sävyllä kuin katonkin? Kiitos vastauksesta sitten.

  -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Elina! Kattolista on samaa sävyä kuin kattokin, sävyttämätöntä valkoista. Lattialista on maalattu kermanvalkoisella sävyllä (Tikkurilan 4737), jotta sopi paremmin asunnon muihin, vanhoihin listoituksiin.

   Poista