30.5.2018

Tervetuloa rompetorille!

Olen suorittanut ankaran kevätsiivouksen. Muuton yhteydessä kaupunkodista pakkailtiin syrjään kaikenlaista kuppia ja kippoa myytäväksi. Vihreästä talosta karsittiin kymmenessä vuodessa kertynyttä tavaraa myös ankaralla kädellä. Sieltä lähtee opetustauluja, emalisia kattiloita, pannuja ja kulhoja, lautasia, suomalaista lasia, silkkitäkkejä ja rottinkituoleja, muutamia mainitakseni.

Jos tällaiset tavarat kiinnostavat niin kannattaa suunnata lauantaina 9.6. Parolan asemalle, siellä järjestetään silloin nimittäin rompetori jossa olen noita ylijäämäkamppeitani myymässä. Paikalla on muutenkin ihan mahtava kattaus vintagen ja retron ystäville, myymässä on iso liuta myyjiä, joukossa mm.  Parolan aseman Katjan lisäksi mm. Diagnoosi: sisustusmania, Suomen Kasarmin aarteet ja Patinaputiikki, muutamia mainitakseni. Käsityöläistuotteissakin löytyy, mukana on Työkeskus Sampolan superkauniit harjat, sudit ja rottinkituotteet sekä Mustan mökin koskettavat kortit. Herkuista ei ole pulaa niistäkään; pop-up -kahvila Muru palvelee ja aseman pihasta löytyy myös Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan jäätelöpyörä.

Mitenkä paikalle pääsee? No junalla parhaiten, sijaitseehan tapahtuma ihan oikealla asemalla. Mutta tietty myös autolla, fillarilla, kävellen, miten kukakin. Kaikki tarvittava tieto tapahtumasta löytyy parhaiten tuolta Parolan aseman rompetorin Facebook-sivulta. Rompetori alkaa klo 10 ja jatkuu klo 15 asti, tulkaahan moikkaamaan jos tulette sinne romustelemaan!

Tässä vähän suuntaa siitä mitä kaikkea on tulossa myyntiin mun myyntipöytääni asemahalliin:


Näitä emalikippoja läjä, lisäksi mm. kaksi sinistä Pehtoori-pannua ja Finelin kattiloita.


Opetustauluja; näiden kahden kuvassa näkyvän mustapohjaisen Ebba Masalinin lisäksi yksi tosi kaunis kala-aiheinen.


Paljon lasia ja posliinia ja muuta keittiössä tarpeellista. Tästä kuvasta oikealla olevat ruskeakuvioiset Arabian teekupit ja vasemmalla pilkottava Gunvor Olin-Grönquistin juustokupu. Lisäksi mm. Arabian kala-talouslevyjä by Kaarina Aho, Decembren/Marimekon muoviesineitä, värillistä designlasia, Toikan tuoppeja jne jne.


Kuormaan mukaan lähtee myös tekstiilejä: silkkitäkkipinosta ainakin nuo kaksi päällimmäistä. Lisäksi virkattu pitsipäiväpeitto, Marimekon kankaita, retroisia villavilttejä ynnä muuta.
Tulkaahan joku nappaamaan omaksi tämä ihana vanha lintuhäkki, nyt minä sen myyn vaikka ajattelin etten ikinä. Se toimii myös valaisimena, mutta jos haluaa voi tuon lampunjohdon ottaa poiskin.

Tässä vain pieni pintaraapaisu ja hiukan fiilistä siitä millaista tavaraa myyntiin on tulossa. Koko ison läjän voi tulla katsastamaan sitten paikanpäälle Parolaan ensi viikon lauantaina! Lupaan pitää hinnat kohtuullisina ja markkinameiningin mehevänä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti