30.12.2016

Hyasinttikipot ja muutosuutinen


Jokajouluinen mietintö: mihin kippoon tyrkätä hyasintit? Tänä jouluna tällainen ratkaisu: vaaleanpunaisen tuikkasin purkkeineen päivineen tyhjäksi jääneeseen kukkaruukkuun. Ruukku onkin muuten erityisen nätti, se on Udumbara Helsingin. Sininen hyasintti meni sekin purkkeineen Arabian Fiesta-kaakaokuppiin. Vähän laitoin foliota eristeeksi ettei kupposen sisäpinta vain kärsi.

Mutta sitten kukkasista pieneen muutosuutiseen: lokakuun lopulla päätin irtisanoa blogiyhteistyöopimukseni A-lehtien StyleRoomin kanssa, joten huomenna Vihreä talo on viimeistä päivää osa StyleRoom-blogiverkostoa. Kiitokset sinne A-lehtien suuntaan koko porukalle oikein mukavasta yhteistyöstä, on ollut ilo olla mukana! Mutta nyt vähän muutosta ja uusia tuulia tähän osoitteeseen.

Miten tämä muutos täällä blogissa sinne teille lukijoiden suuntaan sitten näkyy? Eipä paljoakaan, mutta muutama asia toki muuttuu. Osoite pysyy edelleen tismalleen samana. Kuukausittaiset StyleRoom-aiheiset postaukset jäävät pois. Blogin yläreunan StyleRoom-palkki ja iso mainospaikka poistuvat. Kaupallisia yhteistöitä teen jatkossakin vanhaan malliin, mutta vuodenvaihteesta eteenpäin hallinnoin niitä pääasiassa itse. Ja saas nähdä mitä muuta keksitään. Välillä pitää vähän ravistella ja kopistella ummehtuneita villoja, jotta meno vähän raikastuu!

11 kommenttia :

 1. Jos saa toivoa niin lisää maisemia ja tunnelmia ja remontti/sisustusjuttuja maalta. Esim miten kellarikerroksen tilanne/suunnitelmat?
  Hyvää uutta vuotta!
  t. Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina saa toivoa ja toiveet laitetaan korvan taa! :)

   Poista
 2. Myönnän vähentäneeni blogin seuraamista, kun niin moni asia liittyi StyleRoomiin. Ei minulla ole mitään sitä vastaan, mutta olen vuosia seurannut tiettyjä lempiblogeja niiden kirjoittajien omien juttujen vuoksi. ;) Ei siis ole mitään vastaan StyleRoomia, mutta mukavaa, kun saat vapaammat raamit. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Myönnän vähentäneeni blogin seuraamista, kun niin moni asia liittyi StyleRoomiin. Ei minulla ole mitään sitä vastaan, mutta olen vuosia seurannut tiettyjä lempiblogeja niiden kirjoittajien omien juttujen vuoksi. ;) Ei siis ole mitään vastaan StyleRoomia, mutta mukavaa, kun saat vapaammat raamit. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvää uutta vuotta sinnekin! Mä olen tehnyt noita StyleRoom-postauksia tosi mielelläni ja niiden laatiminen ei ole tuntunut liian sitovalta. Mutta toisaalta sitten kuitenkin vapaammat raamit tuntuvat nyt tosi hyvältä :)

   Poista
 4. Jos voi toiveita laittaa, niin lisää wanhan kerrostaloasunnon tunnelmointia, kiitos. :)

  Hyvää uutta vuotta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta! Ja toive laitettu korvan taa. Tulossa ainakin satsi remontin ennen ja jälkeen -kuvia! :)

   Poista
 5. Peukut uudistukselle! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Minäkin luen mieluummin maalais- ja mökkielämää ... Styleroomi puuttuminen ei todellakaan haittaa ;)

  VastaaPoista
 7. Minäkin luen mieluummin maalais- ja mökkielämää ... Styleroomi puuttuminen ei todellakaan haittaa ;)

  VastaaPoista