12.6.2016

Saunasuosikit: Kookosta kesään


Saunasuosikit-sarja jatkukoon! Sehän on siis sellainen postaussarja jossa vinkkailen kaikenlaisesta saunalla hyväksi havaitusta, milloin mistäkin. Nyt testaillaan luonnonkosmetiikkamerkki Urtekramin Kookos-sarjaa, josta olen todennut nämä kolme putelia käytössä suosikeiksi. Sarjan shampoo on mukavan paksua ja riittoisaa, pesee hyvin ja huuhtoutuu helposti. Tuoksu on tosi mieto, se ei juurikaan jää hiuksiin - voisi jäädä jopa enemmänkin, sanoo kookoksen ystävä. Tuo hiuksiin jätettävä hoitoaine pääsee kyllä mun vakio-ostoslistalleni, se on ollut tosi hyvä pihasaunassa peseytyessä kun voi vain suihkutella pesun jälkeen tukkaan eikä yhtä lisähuuhtelukertaa tarvita. Siinäkin tuoksu on tosi mieto ja haihtuu melkein heti, hoitaa hyvin ja tekee tukasta helposti selvitettävän. Vartalovoiteessa kookoksinen tuoksu viipyy iholla ehkä hitusen pitempään ja hyvä niin. Se ei ole yhtään sokerisen makea vaan sellainen hyvä, vähän pähkinäinen. Voide imeytyy tosi nopsaan ja on kesäiholle sopivan kevyttä. Ostoslistalle jatkossa tämäkin.

Sarjan suihkusaippua oli vähän luirua ja karkasi sormien välistä saunan lattialle - paksumpi olis parempi. Muuten aivan toimiva tuote sekin.

Tässä onkin ny luonnonkosmetiikkaa tosi edullisessa ja helposti löydettävässä muodossa; Urtekramia saa mm. Citymarketeista ja Prismoista ja hinnatkin liikkuvat mukavasti muistaakseni vitosen kieppeillä. Muitakin tuoksuja kuin kookos löytyy, mä olen hypistellyt marketissa jo ainakin koivuisen Nordic birch -sarjan purnukoita. Ihan täysin tuoksutonkin vaihtoehto on, jos sellainen on enemmän mieleen. Pohjolan koivua sitten ostamaan ja koklaamaan kun nämä pullot on käytetty pihasaunassa loppuun.


*Urtekram-tuotteet saatu testiin blogin kautta


4 kommenttia :

 1. Meillä on se koivuntuoksuinen sampoo saunakäytössä, täytyypä ottaa tämä kookosversio kokeiluun :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Eipä kestä :) Mitä oot tykännyt siitä koivushampoosta, onko hyvä?

  VastaaPoista
 3. Minäkin ostin koivuntuoksuista saunaan vierasshampooksi. Itse pesen hiukseni shampoopalalla.

  VastaaPoista
 4. Paitsi ettei se koivushampoo tuoksu koivulle. :( Tuoksu on Urtekramin nettisivujen mukaan ruiskaunokki. Olin koivuntuoksun ystävänä aika pettynyt, ettei tuoksu koivulle. Aloe verassa taas tuoksuu nettisivujen mukaan appelsiini. Jännä etteivät voi tuoksua sille millä nimellä tuotetta myydään.. hyvä jos kookos tuoksuu kookokselle, voisi ostaa sitä seuraavaksi. :)

  VastaaPoista