28.9.2014

Vieraspeti
Laitetaanpa pari kuvaa kaupunkikämpän vierashuoneen toisestakin päästä - toinen pää vitriineineen näkyikin edellisessä postauksessa. Huoneen parketti ja seinät on maalattu samalla sävyllä. Se on osoittautunut  hyväksi ratkaisuksi, seinän ja lattian raja jotenkin häipyy ja huone vaikuttaa suuremmalta. Väri näyttää valkoiselta mutta on lempeä harmaa, sävyn nimi on Kaoliini. Ikean rautasänky oli aiemmin musta, se maalautettiin automaalaamossa myös Kaoliinin väriseksi. Verhokangas on Marimekon ihana Tantsu.

Munankuoren väriset Aallon jakkarat olen ostanut yli kymmenen vuotta sitten Hietalahden kesäkirppikseltä Helsingistä. Asuin silloin pikkuruisessa yksiössä Lauttasaaressa ja muistan hyvin kuinka fillaroin onnellisena vaappuen jakkaralöytöineni Larun siltaa. Maksoivat muistaakseni 60 markkaa kappale, se tuntui silloin tyyriiltä hinnalta. Nythän ei olisi 10 euroa Aallon jakkarasta mittään.

The guest bedroom again, this time the other end of the room.
9 kommenttia :

 1. Oikein rauhallista ja nättiä myöskin vierashuoneen toisessa päässä!

  VastaaPoista
 2. Tuohon vieraspetiin kyllä on kotoisaa pötkähtää!

  VastaaPoista
 3. Kiva idea maalauttaa rautasänky. Minulla odottaisi yksi väärän värinen sänky. Minkä hintaista maalauttaminen on?
  t. Johanna

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää! Tuota hengästyttävän ihanaa mattoa ihailin jo edellisessä postauksessa, joten jos joskus olet siitä luopumassa, niin täällä ilmoittautuu yksi ostajaehdokas! :D

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä raikkaalta, ihan Annikalta :)
  Voisin joskus haastatella sua tuosta maalauttamisesta, saattaisi olla täällä yksi rojekti jos toinenkin joka kaipaisi vähän jeesiä. Se sutiminen on niin pirun hidasta itte tehhä.

  VastaaPoista
 6. Oih, nukkuisin kyllä hyvin noin kauniissa vierashuoneessa!
  kauneutta rakastava Heidi

  VastaaPoista
 7. Teille on kiva tulla yökylään:).

  VastaaPoista