20.6.2014

Vihreä talo Dekossa
Vastikään ilmestyneen kesäkuun Dekon sivuilla on tuttuja maisemia. Mukavan turinan meidän mökistä kirjoitti huipunhuippu Minna Jones ja kauniit kuvat otti Pauliina Salonen. Kiitokset lystistä kuvauspäivästä ja komiasta jutusta sinne suuntaan! Dekon kesänumerot ovat kyllä tällaiselle mökki- ja puutarhaentusiastille oikeita aarreaittoja, tässäkin numerossa piisaa moneen kertaan selattavaa ja ihailtavaa.

Näiden kuvien myötä toivotan mahtavaa mittumaaria kullekin. Kohta kannetaan koivut ovenpieleen, sidotaan saunavihdat, kerätään vuohenputket maljakkoon ja levitetään kesäliina ruokapöytään - vaikka satais.

Our summer house is featured in the latest issue of Deko magazine - thank you for the lovely story Minna Jones and photographer Pauliina Salonen! Now it´s time for midsummer celebration, even though it might rain a little.

5 kommenttia :

 1. Voi miten ihanaa että Vihreä talo on päässyt Dekoon. Täytyykin ostaa tuo lehti juhannuslukemiseksi:) Ihanaa juhannusta sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Uusin Deko lehti oli tosiaan hyvä, oikeastaan täydellinen kesäpäivän sisustuslukupaketti.
  Mukana monta tuttua ja ihanaa kesäpaikka sekä lisäksi uusia tuttavuuksia.

  VastaaPoista
 3. Kävin torstaina kaupassa, otin hetken mielijohteesta lehden mukaan lukemiseksi mökille. Syynä oli takuuvarma huono juhannus-sää. Ihana yllätys oli löytää 'tuttuja' lehtien sivuilta. :)

  VastaaPoista
 4. Ostin tuon dekon ihan tämän suosituksen perusteella, ja kyllähän oli kiva juttu teidän talosta. Noin muuten oli kyllä eri kohderyhmälle tuo lehti kuin meikäläinen... Pelkkiä mainoksia ja niin hintavia design-tuotteita, ettei ikinä osu mun ostoskoriin. Mutta ylipäätään painettujen lehtien myynti on laskenut, enkä ihmettele.
  Vihreää kesää!

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo teidän kesäpaikka. Itse olen ostellut myös noita Esteri Tomulan kattiloita ja Sarpanevan vanhoja punaisia patoja sekä pehtooripannuja. Tuo ruusutapettikin oli niin tuttu, sitä on meidän pienessä siirtolapuutarhamökin keittiön seinällä.. Kiva, että Dekolehti tekee juttuja myös tämän tyylisistä kohteista. Kun lehti tuli luin ensimmäisenä tämän jutun kun oli niin kotoinen. Mukavaa kesän jatkoa Vihreään Taloon.

  VastaaPoista