16.6.2014

Päivän kirppislöydötTänään lomaretkeiltiin ja tehtiin pieniä kirpputoriostoksia. Kasvit ovat alkaneet viimeaikoina kiinnostaa pihan lisäksi myös sisällä. Kirppiksiltä on tullut osteltua jo perennan jakotaimia ökyhalvalla puutarhaan ja nyt nappasin tuommosen sisätiloissa viihtyvän kauniskukkaisen vaahtera-aulion. Kivan harva ulkomuoto miellytti heti (toivottavasti se ei tuosta mun hoidollani tuuhene) ja nuo herkkikset punertavat kukat myös.

Harmaa Valinten pöytävalaisin on just sopiva pari aiemmin löytämälleni samanmoiselle. Niistä tulee passeli kaksikko kesähuoneen yövaloiksi. Hintalapussa luki että "toimiva". Luotan siihen enkä ole vieläkään testannut sitä pistokkeeseen tökkäämällä.

Fleamarket finds today: a vintage table lamp by an old finnish lamp manufacturer Valinte and a plant with pale red flowers.

3 kommenttia :

  1. Kaunis tuo aulio. Mäkin olen puutarhaan hurahtamisen jälkeen alkanut myös katsella huonekasveja. En kaipaa sellaista viidakkomeininkiä vaan harvasti kasvavia jonkun muodon omaavia kasveja. Tuollainen kuin sulla olisi kiva. On kummallista kun kirppikseltä voi nykyään ostaa jakotaimia. Itsekin olen ihan älyttömän halpoja löytänyt :)

    VastaaPoista
  2. Jos perinteiset huonekasvit harvalla kasvutavalla kiinnostavat, olethan jo tutustunut korallibegoniaan eli enkelinsiipeen. Valtavan kaunis kasvi jota lämpimästi voin suositella helppoutensa ja kauneutensa ansiosta. Harvemmin näkyy kukkakaupoissa, mutta pistokastaimia on tosi helppo ottaa ja juurruttaa.

    VastaaPoista