16.2.2014

Yövesi


Joskus yöllä kesken unien iskee niin kova jano että siihen herää. Varsinkin talvella kun patterit hohkavat kuumina ja porin matissa poltetaan tulta. Silloin etenkin alkaa janottaa kun tietää että lähin vesitilkka on alakerrassa, kylmän ja pimeän porraskäytävän läpi kuljettavan matkan päässä. Olen alkanut pitää yöpöydällä sängyn vieressä yövettä patenttikorkkisessa lasipullossa. Ensin yöpöydällä oli pahvimuki, mutta sitten totesin että mitä kauniimpi yövesilasi, sitä mukavampi siitä on herätä juomaan.

A pretty bottle of water and a beautiful glass on the bedside table. Just in case i get thirsty during the night.
.

12 kommenttia :

 1. Miehelläni on sama juttu! Ehkä pitäis keksiä jokin sama pullosysteemi - kertyy nimittäin aika monta lasia yöpöydälle..kotitonttu kun ei jostain syystä vie niitä keittiöön.. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea! Samaan ns. vaivaan heräilee itsekin. Pitäis vielä ottaa potta sängyn viereen, kun seuraavaksi tulee se vessahätä, mulla ainakin :)

  VastaaPoista
 3. Mieheltäni opin jo kauan sitten ottaa yövettä sängyn viereen ja kyllä vaan aamulla ei ole kuin tilkka jäljellä kun vien kannun pois..mie olen kova juomaan vettä, en niinkään piittaa mehuista enkä lmppareista vesi on se paras janon sammuttaja, tykkään kyllä jääteestä jota saa mm, lidlistä..sitä ostan joskus :)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin yksi yöjuoppo. Pitkään on jo vettä ollut sängyntuntumassa, mutta siivouspäivänä huvittaa kun niitä on kertynyt sinne melkein puoli tusinaa..;) Voiskohan pullo pelastaa tältä?

  http://kotiani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Itse olen päässyt eroon yövedestä, ennen roudasin aina vesilasin sängyn viereen. Mut pullo on kyllä ihana. Onkin pitänyt katsella jotain kivaa vesipulloa, hyvä kun muistutit siis :)

  VastaaPoista
 6. Täällä myös yksi yöjuoppo ilmoittautuu. Omalta äidilä peritty tapa, jota oma tytär myös jatkaa :D

  VastaaPoista
 7. Yöjuopot kokoontuvat :D Hauska kuulla että muitakin janoisia on. Miten sä littleB vieroittauduit?

  VastaaPoista
 8. Se kävi oikeastaan vahingossa :) Tänne nykyiseen asuntooni muutettuani sängyn vieressä ei ollutkaan hyvää laskutasoa ja lasin joutui jättämään huoneen toisella laidalla olevalle pöydälle, eihän sitä sitten sieltä tullut juotua :) Samalla vierottauduin yöhuulirasvasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HUULIRASVA-ADDIKTIO! MUlla on ympärivuorokautinen huulirasva-addiktio! Vieroituksen tarvetta olis :D

   Poista
  2. Hahah :) Mä en enää tarvii sitä öisin. Mulle aina naurettiin kun nukkumaanmeno oli kunnon traditio, yöpöydälle riviin vesilasi, huulirasva ja nenäliina. Ja tsädäm, nykyään en tartte (öisin) noista enää mitään :) Kaikki on mahdollista maailmassa! :)

   Poista
 9. SIIS Aivan ihania kuvia täällä. Olen aikas täynnä blogeissa vallitsevaa täydellisyyden teemaa. Joka juttu pitää olla kauniisti nätisti kivasti aseteltu. Missä elämä? Tää blogi on elämää. Kauniita kuvia ilman turhaa asettelua.

  Mulla oli aian pikkutyttönä yövettä! Hittolainen kun olin unohtanut. Nyt varttuneena ei ole tullut mieleenkään herätellä tapaa henkiin. Voishan sitä kokeilla muuten vaan. Veden juonti ennen nukkumaan menoa vähentää sydänkohtaus riskiä. Mistä lie moinen...

  VastaaPoista