4.6.2013

Mallausta
Mitä tekee tapiseeraaja kun vihoviimeinen vuota on seinässä? No tietenkin ensin pasteeraa ja ihastelee kättensä jälkeä. Katsoo jokaisesta mahdollisesta kulmasta ja nurkasta, kallistelee päätä kädet puuskassa ja myhäilee tyytyväisenä.

Ja sitten tulee himo testata ihan vaan paria huonekalua paikalleen. Vaikka siinä ei ole mitään järkeä, kun kaikki huoneessa pitää listojen laittoa varten kuitenkin siirtää pois. Ensin kokosin kirppikseltä löytyneen puisen, vaaleanharmaan vierassängyn. Sehän sopii tänne kuin nyrkki silmään! Talvesta asti muhineet ideat vanerikattohuoneen suhteen loksahtelevat nyt pikkuhiljaa paikoilleen.

(Tapetti saatu blogin kautta Värisilmältä.)

First piece of furniture in the newly wallpapered summer room. The light gray old wooden bed is a fleamarket find. (And the lovely Borås wallpaper is a gift from Värisilmä.)15 kommenttia :

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

On se vaan ihanaa tapettia. Odotan innolla kuvia valmiista ja sistetusta huoneesta...:)

Ankkurinappis kirjoitti...

Juuri tuollaista tunnelmaa pitää meidänkin yläkerran kammareihin saada, ihanan näköistä! Tapetoiminen on kyllä kivointa remontoimisessa!

Kristi kirjoitti...

Ahh! Se on vaan niin ihanaa!

E kirjoitti...

Voi miten herttainen tunnelma! Muutenkin kivoja kuvia sinulla. Pidän oikein paljon tuosta tapetista, herkkä ja vanhanaikainen.

Sanna A. kirjoitti...

Niin kaunista! Menee oma vinttikamari pikavauhtia remontin alla :)

Akissfromthepast kirjoitti...

Hieno tapetti ja ihana sänky!!!
mukavia kesäpäiviä sinne!

Teresa kirjoitti...

Kaunis sänky kruunaa komeuden! Well done!

Niina/Kartano keltainen kirjoitti...

Ihanaa tapettia. Eka käyntini blogissasi ja kylläpä tämä onkin ihastuttava kaikinpuolin. Liityn tuohon hurjaan lukijajoukkoon :)

Johanna Rintanen kirjoitti...

Juurikin ihanalta tapiseeraamisesi kuulostaa ja tapetti on suorastaan valloittava =)

Annika kirjoitti...

Tervetuloa Niina, kiva kun liityit :)

Annika kirjoitti...

Kiitos, mainiota että jaatte mun ihastuksen tuohon tapettiin!

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Niin kaunista ja kesäistä!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo tapetti on kyllä kiva, kuin itse kesä. Postasit joskus aiemmin talon ulkoverhousremontista, oletteko aloittaneet/aloittamassa tänä kesänä? Kiinnostaisi sen takia, koska itsellä sama projekti, tosin päädyttiin koko verhouksen vaihtoon + tuulensuojalevyjen asentamiseen samalla. Maalin rapsiminen olisi ollut kalliimpi projekti, vaikka sääli kun vielä hyväkuntoista lautaa pitää ruveta vaihtamaan.

eepu

Beatris kirjoitti...

Ihanan pirteä tapetti, näyttää tosi hyvältä! :)

Peonies of Beatris

Annika kirjoitti...

Eepu, sori kun näin hitaasti vastaan, multa on mennyt sun kysymys ihan sivu suun. Juu tarkoitus olisi alottaa ulkoverhouksen fiksaus tänä kesänä, jos vain ilmat suosivat ja apumiehiltä aikaa liikenee. Meillä on vain yksi seinä niin huonossa hapessa että pitää puutavara kokonaan vaihtaa, loput ajateltiin kevyesti rapsia ja maalata petrooliöljymaalilla. Se ei kaiketi ole maalina niin vaatelias tuon vanhan maalin poistamisen suhteen, jos olen oikein ymmärtänyt.