29.6.2013

Kultaa ja vaneria


 

Maailman suurin kiitos kummisedän, nyt voi uudessa kesähuoneessa laittaa lamppuun valon. Ja miten kauniiseen lamppuun. Erityisesti tykkään tuosta miltä Alvar Aallon A330s -valaisimen kultainen väri näyttää vanerikaton kanssa yhdistettynä. Matalalle ripustetun valaisimen alle on siis vielä suunnitteilla jonkinlainen pieni kaappi tai lipasto, saahan nähdä.

Huoneeseen ei laitettu lainkaan lampun paikkaa keskelle kattoa, vain tuonne seinän viereen tunnelmavaloksi. Sänkyjen vieressä on pistorasiat yövaloille, niillä huonetta saa sitten valaistua lisää kun tarpeen on.

Alvar Aalto´s Golden Bell (A330s) looks so good with the plywood ceiling in the new summer room!18 kommenttia :

 1. Oi kun se on kaunis! Aika huomaamaton ilman valoa, mutta varmasti ihana tunnelmanluoja hämärän tullessa :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin kauniilta!

  VastaaPoista
 3. Ompas kesähuoneestanne tullut ihastuttava =)

  VastaaPoista
 4. Kesähuone on todellakin kesäinen huone, hieno!

  VastaaPoista
 5. Oih. Aivan ihana yhdistelmä. Suorastaan täydellinen lisä tuohon huoneeseen!

  VastaaPoista
 6. Justiinsa hyvä paikka kultaiselle valolle. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 7. No siinä se on, piste iin päälle! :)

  VastaaPoista
 8. Rakastan tätä pikkuhuonetta! Tosi mahtava tuo lamppu, se sopii hienosti sinne nurkkaan! Kirjoitit ettet laita kattoon lamppua ollenkaan mutta sängyn viereen tulee yölamput. Onko ne saman tyyppisiä kuin tämä kultainen Aalto? Mietin myös mistä sää oot löytänyt tuon sängyn? Miten leveä se on?
  Hauskaa kesän jatkoa!!
  T:Lotta Evelina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Lotta Evelina! Sänky on 160 cm leveä Ikean Tromsnes. Se oli alunperin musta, maalasin sen valkoiseksi itse. Samaa mallia on vieläkin myynnissä Ikeassa, mutta nimi on vaihtunut; se on nykyään Svelvik.

   Yölamppuja on löytynyt vasta yksi ja se ei ole messinkiä vaan tumma harmaa :) Tuolta löytyy kuva siitä: http://www.vihreatalo.com/2013/04/kaksi-kirppisloytoa.html

   Mukavaa kesän jatkoa!

   Poista
 9. Mitä kuvia ja mikä lamppu <3 Tunnelma on kyllä vertaansa vailla, täällä ei kai voi nähdä kuin hyviä unia!

  VastaaPoista
 10. Kiitos paljon jenni, Johanna, Mani, Kaisa NHWY, MsOrdinary, Susanna, Jori, Vekarus ja Kesänaapuri kommenteistanne :)

  VastaaPoista
 11. Voi miten suloisen näköistä! Ja tässä on varmaan kaikki elementit joiden en uskoisi toimivan juuri missään. Rönsyilevä kukkatapetti, kellertävää vaneria ja kultainen lamppu, hah :D

  VastaaPoista
 12. Tapetti sai minut miltei itkemään ihastuksesta. Jossakin blogissasi oli maininta että se oli Värisilmän, mutta niiden sivuilta en löytänyt tapetin nimeä. Mikä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna-Liisa, tapetti on Arne Jacobsenin "Klöver", valmistaja Boråstapeter. Mäkään en Värisilmän nettisivuilta löytänyt, mutta heiltä sitä saa! Kuuluu sellaiseen Boråstapeterin "Wallpapers by scandinavian designers" -kokoelmaan.

   Poista
 13. Aivan ihana tapetti. Ihailin sitä heti kun kirjoitit tänne ensi kerran, mutta en ole ehtinyt kommentoimaan. Meilläkin on Boråstapeterin tapetti ja tykkään niistä todella paljon. Hienointa sisustuksessasi oli yhdistäminen vaneriin ja kultaan. Raikasta! ja tykkäsin, että kerrankin mäntykuvio/puunkuvio sai olla omanaan ilman maalia :) Kiitos inspiroivista kuvista!

  VastaaPoista
 14. Nin ja aivan ihania astioita ja kattiloita on postauksissasi näkynyt!

  VastaaPoista