29.6.2013

Kultaa ja vaneria


 

Maailman suurin kiitos kummisedän, nyt voi uudessa kesähuoneessa laittaa lamppuun valon. Ja miten kauniiseen lamppuun. Erityisesti tykkään tuosta miltä Alvar Aallon A330s -valaisimen kultainen väri näyttää vanerikaton kanssa yhdistettynä. Matalalle ripustetun valaisimen alle on siis vielä suunnitteilla jonkinlainen pieni kaappi tai lipasto, saahan nähdä.

Huoneeseen ei laitettu lainkaan lampun paikkaa keskelle kattoa, vain tuonne seinän viereen tunnelmavaloksi. Sänkyjen vieressä on pistorasiat yövaloille, niillä huonetta saa sitten valaistua lisää kun tarpeen on.

Alvar Aalto´s Golden Bell (A330s) looks so good with the plywood ceiling in the new summer room!18 kommenttia :

Kesänaapuri (@kesanaapuri) kirjoitti...

Oi kun se on kaunis! Aika huomaamaton ilman valoa, mutta varmasti ihana tunnelmanluoja hämärän tullessa :)

Vekarus kirjoitti...

Näyttää niin kauniilta!

Johanna Rintanen kirjoitti...

Ompas kesähuoneestanne tullut ihastuttava =)

Susanna kirjoitti...

Kesähuone on todellakin kesäinen huone, hieno!

Rouva P kirjoitti...

Upea!

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Oih. Aivan ihana yhdistelmä. Suorastaan täydellinen lisä tuohon huoneeseen!

Mani kirjoitti...

Justiinsa hyvä paikka kultaiselle valolle. Tykkään kovasti.

Johanna kirjoitti...

No siinä se on, piste iin päälle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan tätä pikkuhuonetta! Tosi mahtava tuo lamppu, se sopii hienosti sinne nurkkaan! Kirjoitit ettet laita kattoon lamppua ollenkaan mutta sängyn viereen tulee yölamput. Onko ne saman tyyppisiä kuin tämä kultainen Aalto? Mietin myös mistä sää oot löytänyt tuon sängyn? Miten leveä se on?
Hauskaa kesän jatkoa!!
T:Lotta Evelina

Jenni kirjoitti...

Mitä kuvia ja mikä lamppu <3 Tunnelma on kyllä vertaansa vailla, täällä ei kai voi nähdä kuin hyviä unia!

Annika kirjoitti...

Moi Lotta Evelina! Sänky on 160 cm leveä Ikean Tromsnes. Se oli alunperin musta, maalasin sen valkoiseksi itse. Samaa mallia on vieläkin myynnissä Ikeassa, mutta nimi on vaihtunut; se on nykyään Svelvik.

Yölamppuja on löytynyt vasta yksi ja se ei ole messinkiä vaan tumma harmaa :) Tuolta löytyy kuva siitä: http://www.vihreatalo.com/2013/04/kaksi-kirppisloytoa.html

Mukavaa kesän jatkoa!

Annika kirjoitti...

Kiitos paljon jenni, Johanna, Mani, Kaisa NHWY, MsOrdinary, Susanna, Jori, Vekarus ja Kesänaapuri kommenteistanne :)

Niina kirjoitti...

Voi miten suloisen näköistä! Ja tässä on varmaan kaikki elementit joiden en uskoisi toimivan juuri missään. Rönsyilevä kukkatapetti, kellertävää vaneria ja kultainen lamppu, hah :D

Anna-Liisa kirjoitti...

Tapetti sai minut miltei itkemään ihastuksesta. Jossakin blogissasi oli maininta että se oli Värisilmän, mutta niiden sivuilta en löytänyt tapetin nimeä. Mikä se on?

Annika kirjoitti...

Niina, kiitti! :)

Annika kirjoitti...

Anna-Liisa, tapetti on Arne Jacobsenin "Klöver", valmistaja Boråstapeter. Mäkään en Värisilmän nettisivuilta löytänyt, mutta heiltä sitä saa! Kuuluu sellaiseen Boråstapeterin "Wallpapers by scandinavian designers" -kokoelmaan.

Kesätuulia kirjoitti...

Aivan ihana tapetti. Ihailin sitä heti kun kirjoitit tänne ensi kerran, mutta en ole ehtinyt kommentoimaan. Meilläkin on Boråstapeterin tapetti ja tykkään niistä todella paljon. Hienointa sisustuksessasi oli yhdistäminen vaneriin ja kultaan. Raikasta! ja tykkäsin, että kerrankin mäntykuvio/puunkuvio sai olla omanaan ilman maalia :) Kiitos inspiroivista kuvista!

Kesätuulia kirjoitti...

Nin ja aivan ihania astioita ja kattiloita on postauksissasi näkynyt!