17.6.2013

Saman pöydän ääreen II : kahvittelua, kilistelyä ja BINGO!

 

Kesäjuhlien päivän ohjelmassa oli mm. kahvittelua ja kilistelyä puutarhassa, pieni pihatiski, tiluksien mittailua ja yllätysbingo jonka järjestivät mahtavat bingoemännät Tiina ja Riikka. Ja miten kävi noin miälenvikanen tuuri että perjantain kylmyys ja kaatosade muuttui lauantaina kuin tilauksesta täydelliseksi kesäsääksi? Juhlaväki toi sen taatusti tullessaan. Mummon pitsilakanat vaan hulmusivat pöytäliinoina lämpimässä tuulessa.

Kattokaapa myös kylässä käyneiden taitavien blogisiskojen ottamia kuvia juhlista: Riikka, Kaisa, Suki, Tiinakaisa, Pinja, Maria, Johanna, Tiina , Saija , Katja ja HR. Onpa hassua ja hienoa nähdä talo ja sen ympäristö jonkun muun etsimen läpi tarkasteltuna - omat nurkat on niin tarkkaan nuohonnut kameran kanssa läpi että niitä ei oikein enää edes sillä tavalla "näe".

Osan tämän postauksen kuvista otti Maire, kiitos!

Yhteistyökumppaneiden bloggareille lahjoittamia tuotteita kuvissa:
Kahvi ja teet: Clipper Piilopaikka ja Essence Plus astiat: Arabia & Iittala Kodin puhdistusaineet: Method Tiskiharjat ja –rätit: Musta5101 Keittiöpyyhkeet: Kauniste 
Mukana juhlassa myös: Laitilan Wirwoitusjuomatehdas, Jacobs Creek -viinit

More photos of the summer party with fellow bloggers last weekend. We had such a great time drinking coffee, making toasts, doing dishes in the garden and playing BINGO!
Sponsored prducts for bloggers in this post: Clipper , Arabia , Iittala , Method
Musta5101 , Kauniste , Laitilan Wirwoitusjuomatehdas, Jacobs Creek Wines

10 kommenttia :

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

Mä oon ihastellu noi kaikki postaukset, vau aivan ihanat juhlat teillä olleet! :)) Ja koti näytti niin kauniille jokaisessa postauksessa, varsinkin Riikan tunnelmakuvat!

Annika kirjoitti...

Totesinkin just toisaalla että ne Riikan kuvat ovat kyllä niin upeat että alkaa suomalaiskansalliseen tyyliin omat fotot vähän hävettää :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sarjaa nämä sinun isot valkoiset kahvimukit ovat (taitaa olla mustalla/ruskealla ääriviivalla mm. jäniksen kuvia)? Ihanan isot ja juuri sellaiset joita olen hakenut itselleni!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanastelin jo juhliasi siskosi blogsissa...pitääpä poiketa toistenkin blogeissa...:)

Annika kirjoitti...

Ne ovat Arabian uutta Piilopaikka-sarjaa.

Viivi kirjoitti...

Aivan mahtavan oloiset kesäjuhlat, tämmöiset se olla pitää! Ihania aarteita olit saanut koottua juhliin, oikein karkkia silmälle. :)

Annika kirjoitti...

Poikkea ihmeessä Irmastiina, ne on ihania!

Annika kirjoitti...

No oli kyllä ihan huippua. Mä vieläkin täällä ihan tippa linssissä tunnelmoin.

Piia Anneli kirjoitti...

Voi hitsi mitkä pippalot, vähänkö parhaat!

~ Piia Anneli / annelivia

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos Annika vielä tätäkin kautta! Olen niin onnessani ja kiitollinen että olen tutustunut teihin kaikkiin mukaviin naisiin ja erityisesti teihin siskoksiin!! :)