6.5.2013

AIV-pullo patiollaMun puutarhahuumani alkaa olla kuumimillaan. Sisustelin jo pihan patiota, vaikka viima oli niin kylmä ettei ulkona kärsinyt istuskella. Vintistä löytyi pation nurkkaan vanha AIV-pullo. Se onkin aika hieno pihakoriste, tyhjänäkin kaunis. Ja voihan sen toki täyttää vedelläkin ja käyttää kuin jättisuurta maljakkoa. Rautakaupasta tarttui mukaan muutamalla eurolla tavalliset mutta tyylikkäät istutusastiat kesäkukille (tai ehkä tänä vuonna heinille), sinkkiämpäri ja terrakottaruukku. Sopivat hyvin pation harmauteen. Ja tarttuipa mukaan pari perennaakin, ne odottavat nyt tossa kuistilla että päätän mihin ne tällään.

Decorating outdoors: huge old glass bottle, plain plate buckets and terracotta pots.


7 kommenttia :

 1. Minullakin oli joskus tuollainen pullo...sitten oli vain sirpaleita...eipä ole enää pulloa ja harmittaa...:)

  VastaaPoista
 2. Ää, mistä rautakaupasta sinkkiämpäreitä?

  Kivinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivinen, K-raudasta löytyi, Roihupellosta Helsingistä. Maksoi muistaakseni 6,90.

   Poista
 3. Ihana pullo! Muisto lapsuudesta. Joskus 70-luvun lopussa/80-luvin alussa kotiviinin tekeminen oli uusi juttu, tosi in ja meilläkin oli tuollainen pullo ko. tarkoitusta varten. Pullolla oli pajuinen suojus. Tarina ei kerro, tuliko viinistä juotavaa (tuskin), mutta pullon on vieläkin vanhemmillani. Hmm. Saisikohan sen kinuttua itselleen. Ideasi pullon ulkoistamisesta on meinaan loistava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa mun pullossa oli semmoinen metallinen kehikko, täytyypä kehitellä sillekin joku käyttö. Ja kotiviinihommat ovat munkin lapsuudestani tutut 80-luvulta! Mä osallistuin aina syömällä salaa viinipakkauksista kaikki rusinat :D

   Poista
 4. Meillä on pullo olohuoneen nurkassa ja sisällä on jouluvalot, läpi vuoden. No ei nyt sentään mitään väriletkua loistamassa, ihan vaan pitkä lämpimän sävyinen ledsarja. Antaa ihanan valon. Mitään suojusta meidän pullolla ei ole, on jäänyt matkan varrelle, mutta sen olen saanut tietää, että on käsityönä valmistettu/puhallettu pullo. Mahdottoman paksua lasia ja kyljessä on mahtava sauma.

  VastaaPoista