13.5.2013

Patiopullo ja kasvikaverit 
Patiolla koristeena nököttävään suureen vanhaan lasipulloon satoi sisään, kunnes ukkoni mun veisti siihen käden käänteessä soman puisen korkin. Kyl nyt on hieno.

Uuteen sinkkiämpäriin tökättiin pohjaan muutama reikä ettei kasteluvesi jäisi seisomaan ja siihen istutettiin hortensia. Talon alta löytyneeseen vanhaan ruukkuun pääsi mansikkapenkistä harvennettu taimi. Viimekesäinen sininata on tainnut heittää henkensä. Täytyy katsoa sen tilalle taimikaupasta uutta heinää.

Decorating outdoor continues. Hydrangea and strawberry will soon get company of some ornamental grasses - alive ones, unlike the one left in one of the pots last summer.
9 kommenttia :

Beatris kirjoitti...

Onpa hauska pullo! Kaunista Floran päivää! ✿

Peonies of Beatris

Unknown kirjoitti...

komea pullo patiolla ja hauska heinä... joo, taitaa olla entinen .

Suvi / Omppula kirjoitti...

En ole hortonomi, mutta kyllä tuo heinä tosiaan aika elottomalta vaikuttaa :D Vähän spraymaalia pintaan?

Annika kirjoitti...

Floran päivä ja mun kuallu heinäni :) Spraymaali on huippuidea, hahaa!

Unknown kirjoitti...

Terve! Ajattelinpas kysyä kun sinulla tuollainen lasipullo on, että tiedätkö paljonko noista voisi kirpparilla maksaa? Työpaikkani lähellä on yksi kirppis jossa myydään vanhaa tavaraa. Olen nyt parisen vk:oa katsellut samannäköistä pulloa kuin tuo sinun pullo. Hintaa sillä oli 45e. Tinkasin siitä vitosen jo pois, mutta silti sen jätin sinne. Mutta kyllä se mielessä aina käy kun ohi kävelee ;)

Annika kirjoitti...

Kirsi, en ole niin paljon pullojen hintoja kirppiksillä kattellut että voisin sanoa hintatasosta varmasti tietäväni, mutta aika normaalilta pyyntihinnalta mun korvaani kuulostaa?

Jos jollakulla on pullojen hinnat hyvin tiedossa niin huikatkaa ihmeessä!

Anonyymi kirjoitti...

Saattaa se heinä lähteä vielä kasvamaan, jos sen leikkaa ihan lyhyeksi ja kastelee, se voi alkaa tehdä uutta kasvustoa. Ainakin oma sininatani on tällä tavalla lähtenyt uuteen kasvuun.

Annika kirjoitti...

Hei kiitos vinkistä! Mäpäs napsaisen sen otsatukan poikki ja katson jos se siitä elpyis :D

Jonna kirjoitti...

Mä maksoin omasta pullostani korin kanssa just 50 euroa.