3.5.2013

Vanerikattohuone


Sivuvinttien ovet asennettu paikalleen, muuri tasoitettu, lattia putsattu maalausvalmiiksi ja pölyhytylät imuroitu. Tapetti valittu ja lattiamaali ostettu. Ilmat lämmenneet. Viime syksystä asti kämmeniä syyhyttänyt kesähuoneprojekti lähtee ny valmistumaan. Vielä pitää metsästää jostakin vanhoja listoja ja pähkäillä millä käsitellä katon vanerit jotta ne pysyisivät vaaleana.


Finally spring, warmer climate and time to finish this summer room project.
.

20 kommenttia :

 1. Hienot väliovet! Just eikä melkeen! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovet siirtyivät rintamamiestalosta rintamamiestaloon - varman päälle sopivat :)

   Poista
 2. Mitenköhän rasvaton maito tai piimä toimisi? Käytetäänhän sitä lattioissakin. Vai tarvisko sitä sitten uusia käsittely aina välillä. Olis ainakin ekologinen vaihtoehto ;)

  VastaaPoista
 3. Käsittelin vanerin Osmocolorin puuvahalla eikä juurikaan vaikuttanut väriin, tummensi aavistuksen. Mutta en tiedä suojaako se mitenkään pitkäkestoisesti tummumiselta.

  VastaaPoista
 4. Voi, tästä tulee ihana......iiiig..!!

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniin kesäinen tuo valitsemasi tapetti! Törmäsin blogiisi juuri, olisi ehkä pitänyt jo aiemmin :) Aloitin blogin pitämisen itse vasta parisen kuukautta sitten. Tervetuloa vastavierailulle Muonamiehen mökille, jos sinua kiinnostaa vanhan mökin sisustus, puutarha ja nostalgiset esineet! http://muonamiehenmokki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan vanhan mökin sisustus, puutarhahommat ja vanhat esineet aina kiinnostaa, tulen pyörähtämään :)

   Poista
 6. Tulee varmasti käsissänne ihana kesähuone! Tapetissakin taitaa olla kukkaketo tai vastaavaa :). Innolla odotan millainen se on sitten valmiina. Iloa remontointiin! :)

  VastaaPoista
 7. Hieno tapettivalinta. Pienetsä palastakin tuli jo niin kesäinen olo!

  VastaaPoista
 8. Kaunista...niin, niin kaunista jo nyt...saatikka valmiina:)))Voin vaan kuvitella kuinka palkitsevaa tuollainen projekti on. Täällä ruudun takana kaiken etenemistä seuraillaan suurella antaumuksella, tsemppiä:)
  -Sari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiti tsempistä Sari! Huippumukavia on kyllä tämmöset viimeiset työvaiheet, kyä tää pian valmistuu.

   Poista
 9. Vietin juuri pienen oman hetken juoden kahvia ja katsomalla Vihreän Talon Youtube videoita (4 kpl). Minulla olisi pieni suuri toive. Voisiko kesänlopulla, kun ihastuttava vinttihuone on valmis, saada videolle myös tamän huoneen.
  Muuten oliko sinulla joskus aikoinaan sellainen kuvakirja tuossa sivupalkissa Vihreästä talosta. Ehkä muistan väärin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, laitetaan toteutukseen. Videoita vois muutenkin laittaa tulemaan taas, mulla olis yksi sauna-aiheinen jo tehtynäkin.

   Tein kyllä joskus kuvakirjan, mutta siitä oli vain kuvia postauksessa - ei siis sivupakkiversiota harmi kyllä. Sekään ei olis yhtään hullumpi idea...

   Poista
 10. Entäs nämä Pajutexin tuotteet: http://www.pajutex.fi/tietoa-tremax.php -Armi

  VastaaPoista