26.8.2012

Kyökkisohva, osa 2

Kirjoittelin maaliskuussa siitä miten mahtavaa on kun keittiössä on sohva. Sohvan saapumisen seurauksena kaupunkikodin kyökissä vietetään nykyään paljon enemmän aikaa, eikä kokkailukaan ole enää yksinäistä hommaa kun sohvalla notkuu melkein aina seuraa. Alunperin maalle tarkoitettu kyökkisohva osa 1 jumittui siis kaupunkiin ja toisen, mökin keittiöön sopivan sohvan etsintä alkoi.

Nysse löyty! Hauskan muotoinen, ehkä 50-lukulainen pikkuinen sohva ostettiin Joken Osto- ja Myynti -nimisestä mainiosta puodista Järvenpäästä. Se on sopivasti siro eikä vie kyökistä liikaa tilaa, mutta sopivan tilava että siinä mahtuu vähän oikaisemaankin. Verhoilu taitaa olla alkuperäinen, kaunis oljenkeltainen ja valkotiplukas. Kangas on vähän tuhruinen ja läikikäs mutta se on itseasiassa vain hyvä; kun se ei ole täydellinen niin ei tarvitse hysteeriseti varoa tahraamasta sitä. Istuin on aika matala, mutta ruokapöytään ylettyy hyvin kun laittaa tyynyn pyllyn alle. Sohvan seuraksi kaivettiin vintissä varastoituna ollut puinen pieni ruokapöytä ja nehän passaavat hyvin yhteen!

A new (old) couch in the country house kitchen. Since it´s arrival I´ve spend more time sitting on it than in all the other rooms in the house combined.


11 kommenttia :

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Sohva on söpö, mutta silmääni niin miellyttävät nuo klassikko verhot...pääsivät muuten Carrie Bradshawn kotiinkin sarjassa Sinkkuelämää :O)

  VastaaPoista
 3. Tuossa kyökissä viihtyy..Onnea löydölle!

  VastaaPoista
 4. Onpas sofistikoitunut sohvavanhus!

  VastaaPoista
 5. Hyvä maku kuvien julkaisijalla!

  VastaaPoista
 6. Valkotiplukas on virallisesti uusi lempisanani. Kovin hieno on myös kyökkisoffa.

  VastaaPoista
 7. Juu, soffa keittiössä on ihan huippu juttu! Meillä oli, mutta nyt ei mahdu. Toivon jonain päivänä taas mahtuvan.

  VastaaPoista