23.8.2012

Syysmarjat

 

Pyörittelin kotona kaupungissa huonekaluja toiseen järjestykseen ja kasasin värikkäitä asioita olohuoneeseen. Ruotsalaisen opetustaulun lehtien reunukset voisivat olla jo ruskaan kallellaan. Nyt on himo saada ympärille paljon väriä kaupungissakin, liekö tarttunut maaseutuelämästä jatkuva tarve meheviin sävyihin.

Viime syksystä asti olohuoneessa verhon takan roikuskelleet valopallerot näyttävät yhtäkkiä ihan marjoilta, samoin Saara Hopean harmaan näppyläkulhon muhkurat. Sisko jemmasi kaunista kulhoa kaapissaan, sain sen pitkäaikaislainaan esille laitettavaksi.

I´m craving more colour in our city apartment. I started with collecting some colourful things in the livingroom corner.

6 kommenttia :

 1. Hei, mistä nuo valopallerot on peräisin, oon haaveillu tuommoisista jo pitkään!:)

  VastaaPoista
 2. Tuo opetustaulu on NIIN hieno ja kaikki sopivat kivasti yhteen. Tuo pallovalosarja on kuin piste i:n päälle. Minuakin kiinnostaa mistä nuo ovat hankittu?

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo opetustaulu! Valopallerot ovat muuten La Case de cousin Paul -sisustusvalosarja, joita saa ainakin Stockmannilta. Tiedän, koska olen itsekin sellaisia harkinnut omaan kotiin :)

  VastaaPoista
 4. Tilda jo ehtikin vastata, valopallerot ovat tosiaan nuo La Case de cousin Paulit ja herra Stockmannin puoti ainakin niitä myy. Ja kiitos, kivaa että tykkäätte :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaunista!
  Mistä olet tuon opetustaulun löytänyt?

  Marikki

  VastaaPoista