13.10.2011

Vilpitön tiskiainesuositus


Vannoutuneena Fairyn käyttäjänä olen aatellut ettei yhtä hyvää tiskiainetta löydy. Vaan nytpä löytyi, ja vieläpä biohajoava! Mikon suosituksesta ostin Methodin kurkku-tiskiaineen ja sepä on ollut aivan mahottoman hyvä. Tuoksu ei tosin ehkä muistuta kurkkua kuin etäisesti, ennemminkin tulee mieleen lapsuuden kesien liikennepuiston lehmukset... Melkein parempi niin.

Kaupan hyllyltä löytyi kurkun tuoksun lisäksi klementiini, Methodin nettisivulla tuoksuja oli liuta lisää. Voi kun marketista saisi myös basilikaa ja limited edition -tuoksuja greippiä ja sitruuna-minttua, Muutenkin näyttäisi siltä että koluamiini suomalaisiin kauppoihin on kulkeutunut vain osa pesuainevalikoimasta.

Ilahduttavaa oli myös täyttöpussisysteemi, hankin seuraavalla markettireissulla sellaisen kaappiin odottamaan pullon tyhjenemistä.

This is a bonafide recommendation; I LOVE the Method dish soap range! I only found clementine and cucumber at the local supermarket, I wish pink grapefruit, basil and lemon mint arrive soon too.

12 kommenttia :

 1. Methodit ovat munkin suosikkeja. Tuota tiskiainetta en ole käyttänyt,mutta muita käsisaippuaa myöten. Mokossa ja Stokkalla on ainakin myynnissä-

  VastaaPoista
 2. Tiina, mullakin on ollut käytössä käsisaippuaa, vessanpuhdistusainetta ja niitä yleispuhdistussuihkeita -kaikki hyviä! Löysin vielä tommosen linkin josta näkyy lisää ostospaikkoja: http://method.eettinenluksus.fi/Kauppoja.html

  VastaaPoista
 3. Methodit on kyllä oikein hyviä, ainakin kaikki kokeilemani. Täyttöpusseihin en ole vielä törmännyt, mutta pitääpä käydä Stockalla etsimässä!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä kuulostaa. Sorruin siis samantien nettikaupasta tilaamaan tuotteita, kun meiltäpäin ei ostopaikkaa löytynyt. Jännityksellä odottelen käsisaippuoita ja puhdistusainetta :)

  VastaaPoista
 5. Oho! Voisin kokeilla, vaikka olen itsekin vannoutunut Fairy-fani. Mut ei aina pidä pitäytyä vanhassa, varsinkaan jos on olemassa yhtä hyvä biohajoava vaihtoehto.

  VastaaPoista
 6. Minä olen vannoutunut Methodin saippuakäyttäjä, siivouslitkut on heiltä myös. Täytyypä ehdottomasti testata tätäkin.

  VastaaPoista
 7. Kuullostaa hyvältä aineelta, varsinkin tuo biohajoavuus JA täyttöpussi! Olen ihmetellyt mihin kaikki pyykinpesunesteiden täyttöpussit on hävinnyt?! 4-henkisen perheen pyykinpesuun kuluu aika paljon pesuainetta ja isoja muovipulloja on ikävä työntää jatkuvastu rroskikseen...

  VastaaPoista
 8. Kiitti vinkistä! Täytyypä testata!

  VastaaPoista
 9. Kiitos mukavasta blogistasi, jota käyn säännöllisesti kurkistamassa, kun estetiikan kaipuu yllättää.

  Haluan nyt kuitenkin hieman korjata käsitystä biohajoavuudesta. Method-tiskiaine on biohajoavaa, mutta niin on myös Fairy.

  "Tuotteen sisältämät tensidit (pinta-aktiiviset aineet) ovat biologisesti hajoavia EU
  direktiivin 648/2004/EC mukaan."

  Ohessa linkki Fairyn käyttöturvallisuustiedotteeseen:
  http://www.siivous.fi/yellowservice/tiedostot/kuvat/ktt/fairy_original.pdf

  Tervetuloa muuten seuraamaan kemikaaliaiheista blogiani, jossa käsittelen muun muassa remonttitarvikkeita.

  http://kemikaalikimara.blogspot.com/

  Kirppisihmisiä saattaa kiinnostaa esimerkiksi kirjoitukseni kirppiskävijöiden arkkityypeistä. Vihreän talon lukijat kuulunevat retrosisustajiin. Minä olen satunnainan haahuilija. :)

  http://kemikaalikimara.blogspot.com/2010/05/kirppiskavijoiden-arkkityypit.html

  VastaaPoista
 10. Moi Anja! Molemmat kommenttisi olivat jostakin syystä menneet roskapostiksi, ongin ne sieltä juuri. Mukavaa jos viihdyt täällä ja kiitos lisätiedosta koskien biohajoavuutta!

  VastaaPoista
 11. OK, kiitos. :)
  Jälkimmäisen voi vaikka poistaa, sillä siinä on sama asia kuin ekassa.

  VastaaPoista
 12. Jeps, poistin. Nyt suunnistan katsomaan mitä kirppisarkkityyppiä edustan :)

  VastaaPoista