16.10.2011

Tukholmassa

Kännykän kuvakansiosta löytyi viikonloppuiselta Tukholman matkalta tasan seitsemän kuvaa. Voidaan siis kaiketi sanoa että tässä reissulta kaikkein olennaisimmat ulottuvuudet; leipomon edusta, kukkatorin hortensioiden siniset ja violetit sekä sympaattinen vanha raitiovaunu. Lisäksi tallensin Afroartin superhienot, villinväriset ja raidalliset tyynypinot, ne pitää muistaa. Afrikkalaisia tuotteita myyvän kaupan valikoimissa oli muutenkin paljon kaikkea hienoa,  esimerkiksi kaikenlaiset korit ja punainen pilkullinen koiranaamio. Eniten aikaa ja rahaa valutin kuitenkin viimeisen kuvan vaatepuotiin. Cos:in soisi pian rantautuvan suomeenkin.

I visited Stockholm this weekend and apparently took only seven photos. Well, maybe they tell everything important: beautiful blues, violets and pinks on the streets and wild colourful stripes at Afroart. And a lot of time and money spending at Cos.


5 kommenttia :

 1. Ps. Cos avasi juuri nettikaupan, josta voi tilata myös suomeen:)

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä mahtavaa! Nyt uskaltaisin sieltä jotain tilaillakin kun olen nähnyt heitin vaatteitaan luonnossa ja sovitellutkin niitä.

  VastaaPoista
 3. Mua on kiinnostanut tuo Cos jo pitempään, mutta en oo saanut selville, onko niiden vaatteet hikipajameiningillä tuotettuja vai ei. Nyt googlailin ja löysin sellaisen tiedon, että Cos onkin H&M:n alainen pulju. Höh, olin jo toiveikas!

  VastaaPoista
 4. Hosuli: Halpavaateketjuista H&M on yksi eettisimmistä.

  http://www.vihrealanka.fi/node/7032
  http://www.kuluttaja.fi/Page/bab451be-512f-4ea3-b3ae-6ead53cc82d2.aspx

  VastaaPoista
 5. Oi, minäkin tahtoisin COSin rantautuvan suomeen!

  VastaaPoista