30.1.2010

Varjostinta vailla
Siskon lampunjalka tuli taloon pitkäaikaislainaan. Aika söpöt pikku varpaat lampunjalaksi. Mutta minkälaisen varjostimen laittais?

10 kommenttia :

Joana kirjoitti...

Ihana jalka! Jännityksellä jään odottamaan, millaiseen ratkaisuun päädyt. Toivottavasti saat myös paljon hyviä vinkkejä, itse olen tämän asian suhteen kyllä aivan sanaton.

Anonyymi kirjoitti...

Heitanpä ehdotuksen...Musta-valkoinen varjostin kontrastiksi :)

Tykkään tosi paljon tyylistäsi.

-Lumi

Tiina Konttila kirjoitti...

Vau! Yritin keksiä ideaa mutta tuo on niin hieno että vaatii mietinnän :)

Kati kirjoitti...

Ihana jalka, mieleen tuli ensimmäiseksi joku ihanainen Rie Elise Larsenin varjostin..

sirkkis kirjoitti...

Ihana jalka ja vaati hyvän varjostimen. Muotokielestä sanallisesti on vaikea ilmaista vaan väri valkoinen silkki alle ja mieleinen sifonki päälle kaikki sileänä. Valkoinen antaa valon ja kaunis sifonki suodattaa tunnelman. Reunoihin noin 2 cm paksuinen punosnyöri. Olen tehnyt varjostimia joten näin näkisin asian .Jalan korkeus myös olennainen asia .

Pauliina kirjoitti...

Voi kuin kaunis! Hyvinkään Kirjokaaren kirpparilla olisi just tuohon sopiva varjostin. Tarpeeksi iso tuohon jalkaan ja suloista pientä sini-valkoruutuista puuvillakangasta.

Tuulella kirjoitti...

Tämä on ihana jalka! Kesällä ihastuin samantapaiseen tassujalkaiseen lampunjalkaan kirpparilla. Kävin katsomassa monta kertaa juuri niiden tassujalkojen vuoksi. Lopulta en ostanut, kun ajattelin, etten ikinä saa sitä lakkapintaa kunnolla pois ennen maalia. Ja voih, nyt kyllä harmittaa, niin ihanalta tämäkin näyttää...

Omalla varmalla maulla löydät varmasti hyvän varjostimen :)

Janne kirjoitti...

Nice;);) Eye candy

Hug from Norway

Niina K kirjoitti...

Heipä hei, Minusta jalkaan sopisi varjostimeksi pelkkä ison vanhan (sellaisen vähän koukeroisen) varjostimen pelkkä ranka, siis varjostimen rautainen kehikko ilman kangasta. =) Saisi upea jalka arvoisensa huomion ilman että varjostin peittäisi sen, silti varjostimen muoto olisi olemassa.

Maria kirjoitti...

Kaunis!
Ihana ja kiva blogi sinulla. Nyt rohkenin kommenttiakin laittaa...