3.1.2010

Lokakuu 2009
 

 

Lokakuu kului kaupungissa, muutonjälkeisessä hämmennyksessä. Melkein koko kuukauden huonekalut seilasivat ympäri asuntoa ja etsivät paikkojaan. Kuvia lokakuulta löytyy köyhänlaisesti, ei ollut aikaa tarttua kameraan ja olla hetki hiljaa.  
 
Liisa Johansson-Papen hieno lamppu saapui Stockmannin hulluilta päiviltä, talonpoikaispöytä löytyi siskon varastoista. Kuvatessa voi onnekkaasti rajata kuvan ulkopuolelle kaiken epätoivotun - esimerkiksi sen tosiseikan että pora on missälie eikä tauluja saa vielä ripustettua.

 

 

15 kommenttia :

 1. Löysin juuri blogisi ja siitä tuli välittömästi yksi suosikeistani. Parin vuoden takainen Trendin juttu asunnostasi on jäänyt mieleeni. Minkälaista kameraa käytät? Kuvasi ovat aivan mahtavia!

  VastaaPoista
 2. Hehee, mahtava "paljastus" tuo viimeinen kuva! :D Samaista rajauskikkaa käytän minäkin, kun rojuläjiä (lisäksi pyykinpesukone olkkarissa, kun kylppäri on remontissa...) pyörii nurkissa. Ja joskus myös "assaria", vaikkei pora olekaan hukan teillä.

  VastaaPoista
 3. Heeei Pluuperi, tilasin justiinsa sinunkin blogisi, sehän on aivan huippu! Ja meillä on paljon yhteistäkin; musta rautasänky, marianneraitapussilakanat, kultainen petauspatja sohvalla :))) Kuvaan Canon EOS 5D:llä, 50mm 1.4 objektiivilla useimmiten.

  Sanna matilda, juurikin noin! Rojuläjien lisäksi väistelen pyykkikasoja, verhottomia ikkunoita ja sähköjohtosotkuja.

  VastaaPoista
 4. Ensi vierailu aivan ihana pöytä ja piironki.

  Mia

  VastaaPoista
 5. Kiitti Annika! :)Oli kyllä hauska huomata miten ollaan ostettu samoja juttuja koteihimme... Olen myös yrittänyt metsästää noita vanhoja täkkejä ja emaliastioita. Heikolla menestyksellä kylläkin. Jos sulla tai muilla lukijoilla on hyviä kirpparivinkkejä pääkaupunkiseudulle niin olis mukava kuulla :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia... Lamppu aivan hyperrr ihana!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana värimaailma! Ja tuo pöytä, upeaa omistaa sisko tuollaisilla varastoilla = ) Multa on muuten mennyt Trendin juttu kyllä ohi...olis ollut kiva nähdä...

  VastaaPoista
 8. Kotivalo, Trendin juttu löytyy tuolta: http://vihreatalo.blogspot.com/2008/11/hitaasti-hyv-tulee.html

  VastaaPoista
 9. Tuo valkokupuinen pöytävalaisin on niin ihana. Näin sellaisen käytetyn mustan yhden liikkeen ikkunassa. Olisi ollut täydellinen mieheni yöpöydälle. Mutta oli aika huonossa kunnossa ja silti hinta oli 200e. Kenen suunnittelema muistatko?

  VastaaPoista
 10. Katselin (taas) kuviasi, olen koukussa värimaailmaasi. Siinä on jotakin kiehtovaa, joka pakottaa aina vain palaamaan takaisin.

  VastaaPoista
 11. Joskus on oikein ihana ottaa kotona kuvia ja juuri rajata kaikki sotku/remontti/keskeneräiset projektit kuvasta pois:) Kotinne ja kuvasi ovat aina niin kovin kauniita, ihastuttavat ja inspiroivat :)

  VastaaPoista
 12. Hauskat rajaukset! Kauniit kuvat, taas.
  Itse olen viime aikoina huomannut ottaneeni kuvia kodin arkisesta sotkusta (ja sitä meillä piisaa). Kuva tiskipöydästä kutsujen jälkeen yms..
  Millä maalilla ja sävyllä maalasitte vihreän talon lattian? Oletko ollut tyytyväinen?

  Johanna

  VastaaPoista
 13. Johanna, sävy on Tikkurilan 4737, aavistuksen kermanvalkoinen. Olen ollut tosi tyytyväinen - tuolla sävyllä olen laappinut valkoiseksi yhtä ja toista ja aina vaan toimii!

  VastaaPoista
 14. Niin ja maali oli huoneissa Permoa ja eteisessä/rapussa Betoluxia :)

  VastaaPoista
 15. Voi hitsit. Kun sun ihania kuvia katselee, tulee niin kesä ja kesätalokaipuu!!! Olkaatte onnelliset kun tuolla voitte elämäänne viettää :-)

  VastaaPoista