9.1.2010

les couleurs
Kirppiksellä jo aikaa sitten vastaan tullut neljän euron puuvillainen kaunotar roikuskelee vanhan tehtaan pukukaapin ovella. Saattaa olla että en siihen kovin usein pukeudu, mutta katselen sitäkin enemmän; vaatteessa on kokoelma silmää miellyttäviä väriyhdistelmiä - sinappia, haaleaa pinkkiä, laventelia, musteensinistä ja kermanvalkoista.

 

8 kommenttia :

vilppumaan erika kirjoitti...

Mahtava mekko!!! Minullakin on jo aikamoinen kokelma näitä "sisustusvaatteita", ihania vanhoja kotitakkeja ja juhlavampiakin leninkejä. Harmi vaan, kun ei oikein ole tällä erää paikkaa, mihin ripustella näkyville. Ennen ne roikkuivat seinillä, sittemmin olen luopunut systeemistä, koska pölyttyivät älyttömästi..

Saija kirjoitti...

On kyllä niin kaunis, että menee sisustuselementistäkin, jollei päälle eksy! Upeita olleet myös kaikki aiemmat kuvasi täällä, nautiskellen aina katson ihania värejä ja tunnelmaa...

sanna matilda kirjoitti...

Ooh! Afrikkalaishenkiset kaftaanit ovat kerrassaan ihania!

Kirjailijatar kirjoitti...

Voi kuinka kaunis. Herkulliset värit. Kuka sen sanoo, että mekko pitää pukea päälle, voihan sitä ihailla noinkin :)Blogissasi on tosi kauniita kuvia ja ihana tunnelma.

sirkkis kirjoitti...

Voi kuinka kauniin mekon löysit ja sopii tosi herkullisesti sisustus elementiksi. Vaan voi sitä joskus kokeilla miltä se näyttää ja tuntuu varsinkin jossain erikoisessa tilanteessa. Minäkin olen ihaillut noita sinun kuvia ovat ihania.

Kuukki kirjoitti...

Ihanat värit! Minusta tuo on ihan kiinalainen vaate. Muistuttaa nimittäin jakkua, jonka teetin Kiinassa ja joka riippuu makuuhuoneessani näkösällä koko ajan. Ihastuttava kerrassaan tuo sinun jakkusi!

Annu kirjoitti...

Siis miltä kirppikseltä tuollaisia löytyy? Mulle kans! :)

Merja kirjoitti...

Ompa huikea!